ad ld

Monday, May 31, 2010

Terpaksa Lari Dari Rumah

Salam.. Ptg semlm masa sessi kami melarikan diri dari umah utk jaga 'kesihatan' telinga, kuar tanpa arah tujuan..huhu..sungguh sadis je kan.. Maka ronda2 je lah sekadar nk habiskan masa n minyak kete..alahai.. Nk terjah shopping mall pn mmg crowded gilerz, so cuci mata dri dlm kete pn kira boleh la..

2jam gak la duk main pusing2 sekitar SP ni. Masa tu kt area Lagenda Height, cik hanim cakap,' Hanim nmpk kedai nasi ayam la papa, jom kita gi makan, boleh x? Alahai dia punya ayat mmg bleh bt mama papa cair daaa..

Nk parking susah gak, kena 2-3 kali pusing bru dpt..huhu.. Anak punya psl, layan je lah. Dan spt biasa, menu wajib kt Kedai Nasi Ayam Periuk Besar ni adalah:


Nasi Ayam Black Pepper utk mama n papa


Moi sup utk hanim


Walaweh, sgt mables.. Alhamdulillah.

--> Smp umah kol 7lbh, 'artis' masih melalak.. Seb baik dh kenyang, klu x ada la yg kena sound kot..huhu...

16 comments:

SyidaMislan said...

ermmm....moi sup tu ape?

Mama Hanim said...

syida: slang utara a.k.a nasi air..huhu..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

haha hanim pulak ajak makan..pandai hanim ye:)

dalila said...

ada artis kt umah ni yg susah ni..sabarrrrr

Mama Hanim said...

Fiza: bab makan hanim mmg tip top la..huhu..

Mama Hanim said...

dalila: tu la.. asik memekakkkk je siang malam..huhu..

BIONIC WOMEN said...

macam best jer makanan kat situ...mencair air liur
..hanim sangat kiut...mesti x sampai hati x singgah kalau anak mintak kan?walaupun tiap2 hari nak pegi tempat sama

Uruchimaru @ kf said...

nasi ayam black pepper? bunyi mcm wow !mesti sdp agaknye..kan mama hanim..

mama zharfan said...

salam ziarah..nice blog:)

ravishingpeacock said...

Kedai Nasi Ayam Periuk Besar mmg top ek kt sane?

GreenJade said...

cantekkk punye ngayatt hiks3

memalam gini selera tekak tebukak besar2 nengok ini nasi hayam owhhh uhuhuhu

Mama Hanim said...

Eily: mmg menu kt situ sgt best.. western food pn ada tp ni dh msk list fevret..hehe..

tu la, mmg x smp hati klu x ikut selera anak, lbh2 lg papa dia, ikut je doter dia sebut..uhuk..

Mama Hanim said...

KF: nasi ayam black pepper mmg sedap.. sbb tu hanim asik mintak nk makan kt situ, at least 2kali/week.. alahai..

Mama Hanim said...

mama zharfan: salam.. tq2..

sila dtg lagi..hehe..

Mama Hanim said...

ravishingpeacock: mmg femes area utara.. kt SP pn ada byk cawangan..

Mama Hanim said...

Tinie: hehe.. ada masa klu dtg SP, kita layan itu ayam black pepper ekk..
gerenti tingat punya lps tu..kui3..