ad ld

Friday, May 14, 2010

WEEKEND DTG LAGI

Salam.. Hari cuti cmni rasa ada je plan nk ronda2, tp bila nk kuar teragak2 la plak. Ye la tgk cuaca panas, kdg2 tu sat hujan, kualiti kesihatan pn kena jaga2 lbh skit skang ni kan. Tp bila tgk wajah cik hanim, rasa nk bw je mana2 tempat yg dia suka, bg dia hepi je weekend cmni.

Pepun blom decide lg nk gi mana hr ni, kena tgk keadaan dlu plg tdk pn lawatan ke Tesco or Central Square. Taman Jubli pn menarik gak, pasar mlm plak byk hari ni sekitar SP. Huhu byk je venue kan, tgk2 gi makan char kuew tiow Taman Sejati je pastu blk.. Ahaks.. Xpe, apa2 cer nti ada update la ekk..

Ok la uols, nk kuar dating jap.. Daaaa..

--> Hepi weekend utk uols k..

8 comments:

mamaaerish@eb said...

slm
boleh emelkan emel add x?
eb nk invite msk blog
dh privatekan
sori yer sshkan
tq

abbyal_bakri@yahoo.com

Ena said...

heheh..

lebih kurang lak ngan tajuk n3 kite nie.. lalala hehe

mrmm.. ena memg tak kemana2 pun ..
memg setia sungguh dok umah..
ayat org yg tak de pilhan cam ni la jadinye.. huhu

Happy weekend! :)

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

isk...akak nih..saja kasik jeles...kita tgh berhempas pulas menanda nih... :p

mamalieyna said...

happy weekend too!
jln jgn tak jln..kasi hanim riang gumbira!

Mama Hanim said...

mamaaerish: nti kita send..tq2..

Mama Hanim said...

Ena: tu la kan.. hehe..

xpe la ena x gi mana2 pn, layan keletah anak2 kt umah pn best gak kan.. mcm2 xtvt bleh bt bersama dorg kan..

Slmt beristirehat ye ena..

Mama Hanim said...

Amy: huhu.. jgn jeles ekk..
slmt menanda dgn tekun..kuikui2..

Mama Hanim said...

mamalieyna: tq2.. slmt berhujung miggu juga utk eiyna ye..

dh jln2 td, hanim pn dh tido ni..hehe..