ad ld

Wednesday, May 12, 2010

KENA SOUND DI PAGI HARI

Salam.. Td cun2 thumbprint on time, legaaa noh klu x tercalar la rekod bersih I..huhu.. Dh siap awal tp agak leka duk layan cik hanim tgk kartun apa tajuk td dh lupa plak. Pastu dgr suara dri luar umah,' Kete dh siap, driver tggu nih,'. Ehh, mcm kenal je suara tu, alamak laki aku la tu. Tgk jam dh lewat patut la sound semcm je, ahaks.. Sori papa, then cepat2 je dgn hanim msk kete, kan x pasal2 kena 2nd warning plak..huhu..

Nk cover balik amik mood la konon, buka bicara:
I: 29hb ni public holiday, gapo program kita Be?
Hubby: Tok tahu lg, xdok plan. Ada hok menarik ko?
I: Tu la duk pikir nih, nk g mana dih.

Tetiba suara kecik menyampuk,' Kita gi Lost World la papa,'. Papa gelak je dgr idea tu. Si budak tembam hanim ni suka sgt bg suggestion bila mama papa dia cakap pasal makan n jln2. Bagus gak, x yah la mama susah2 nk convince papa tu kan. Dgn senang hati mama tumpang skaki..wakakaka..

Hanim sgt hepi bila jenjalan cmni

Dpt bercuti kt resort kan best

--> Sori ye Be, dh salam td kan.. hehehe..
--> Tgh pikir lagi nk g mana, coz mana2 pn mesti crowded gilerz bila public holiday kan. Apa plan uols plak?

8 comments:

atty's said...

kty tade plan rasanya duk umah je..sbb nextweek.byk kenduri kawin sana sini .

Mama Hanim said...

kty: lgpun kty kan dh bercoti coti sakan dh thn ni..hehe2..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

mimie rasa nak balik kampung di chemor perak walau pun bonda n ayah baru balik semalam.. heheheheehe

puterikurekure said...

penuhi jemputan kawen je la. pening pale dah haaa...~

hehehe.

bestnya cuti2...jalan2 lak tu.:)

Mama Hanim said...

mimie: huhu jeles la cmni.. tau la kg mimie dkt je.. kg kami, jauh woo..
sop sop sop..

Mama Hanim said...

puteri: tu pn mmg kena pikir gak.. ada jemputan jauh2 lak tu..compius2..

mamalieyna said...

jln2 mmg best kan hanim...?..bijak ye dia, takyah tanya dia, volunteer nak menjwb ye..hehe..

*ooo 29hb PH eh, bukan 28 hb ke? ^_^..kita sibuk mau pindah umah tu time tu..

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehe2 btul tu auntie lieyna.. best sgt jln2..

* err, x confirm plak 28 ke 29hb PH, coz Kedah mmg cuti dua2 hari tu..hehe..