ad ld

Monday, May 3, 2010

Alhamdulillah - Back To Normal

Salam.. Alhamdulillah, kami dh selamat smp Kedah kul 8.20pm semlm. Sgt penat dgn perjalanan hampir 5jam. Tu pn seb baik cik hanim tido selama 2jam start je perjalanan, n apa lagi mama dia pn tumpang skali le..huhu..

Kete sgt byk, semua slow2 je lah coz bumper to bumper. B4 smp Grik Q lama giler, igtkan ada accident rupanya gajah duk main tgh jalan, haru btul masa tu. Sori picca blum smpt upload, tggu ye. Picca sipi2 je gajah tu. Uols jgn terkezut plak, mmg jalan area Grik - Batu Melintang ada byk species tu, siap ada signboard ok.

Hari ni dh msk ofis, penat tp hati tenang rasanya. Yg pasti, igtanku masih berada di kg..huhu.. Cepat2 lah recover hendaknya..kuikui2..

8 comments:

Lelord said...

eekekekekek slemat kembali bekerja

Mama Hanim said...

Lelord.. tq2..hehe..

Zaidah said...

mama hanim...alhamdulillah...semuanye dah ok kan...n selamat kembali bekerja

Zaidah said...

mama hanim...alhamdulillah...semuanye dah ok kan...n selamat kembali bekerja

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

mana ole2 utk amy? heheheheh

LYaFRINA said...

ahhaii... mmg xcukup cuti..lya pon mls sgt2 nk mulakan keje.. tp xpela..at least blh blik kg kan...

**selamat memerah keringat!!!perah,,jgn x perah..

Mama Hanim said...

K.zai: Alhamdulillah, semua dh ok.. tq2..

Mama Hanim said...

Amy: ada2, tp kena dtg sp la amik..hehe..

Lya: tu la, mmg x cukup kan. tp tetap la syukur dgn apa yg dpt..
Tq2..