ad ld

Sunday, May 30, 2010

PORT KARAOKE TANPA CAJ

Salam.. Uols suka berkaraoke? Mesti ramai yg suka kan. Nk tahu, area perumahan I ni ada port karaoke bru buka. Happening btul, lagu2 pn byk yg best tau. Byk pilihan lagu ada yg zaman 70an, 80an, 90an n latest uuuu.. Mmg dpt sambutan hangat since last week.

Waktu operasi plak amat flexible, xde masa spesifik cz asal nak nyanyi je bleh on x kira siang malam. Sebut je kol brp, 7mlm? 11mlm? 8pg? Bersesuaian dgn uols yg mencari2 port bru yg selesa, privacy n menarik. Boleh nyanyi a.k.a melalak sesuka hati coz jiran2 area ni agak bagus juga, dorg x marah pn bising2 w/pn yg ada baby.. Seyes uols should try..

Paling best, xde bayaran dikenakan, free of caj.. Nape, x caya?
Jom2 la uols, jemput dtg karaoke kt umah JIRAN AKU YG BARU BLI SET KARAOKE!!!!!!!

--> Arrrrrr tensen gilerrrrrrrr....

8 comments:

En iLham said...

haha
ingatkan red box buat promosi tadi
rupenye set karok
haha

Nia said...

jiran tu menyanyi tak kira masa ya? ye,..sgt tensen babe!

Ena said...

alahai..

camtu la kan...

ada gak jiran camtu kat sini..

yg pelik tu.. dia akan menyayi asal masuk bilir air.. msti dengar la suara "merdu" nye tu.. kuat sangat.. tak yah gune mic pon.. dah clear dahh... siap bunyi air sekali.. wekekeke..

Mama Hanim said...

En Ilham: tau xpe..huhu..

tq sudi dtg blog ni..

Mama Hanim said...

Nia: mmg tensen huhu.. volume kuat gilerzzz..

Mama Hanim said...

Ena: tu la pasal.... agak2 la kan nk tunjuk 'bakat' pn..
free2 je kena 'puji' dgn jiran kan..

GreenJade said...

beli jek set ngaji..pasang kuat2 kasi dorang insaf sedor diri sket..egegegege

Mama Hanim said...

Tinie: hehe.. cadangan yg sgt bagus..

compem dorg insaf kan..