ad ld

Wednesday, May 19, 2010

TAHNIAH AYAH NIK

Salam.. Semlm duk belek2 FB, tgk ada something new from my BIL. Picca dia konvo last month, adik no 2 my hubby. Cik hanim rapat dgn dia coz dlu study kt Kedah, so kerap gak la duk mai lepak SP ni. Rasa kejap je masa berlalu, dh abis pn study dlm course QS (Ukur Bahan).



Alhamdulillah, skang pn dh keje kt firma QS since b4 konvo lg. Aii ayah nik, bila nk belanja hanim ni? Kira pakej skali dgn mama papa hanim la tu, makan seafood kt PCB pn dh ok je.. hehehe..

Tahniah ayah nik, semoga terus maju n berjaya dlm kehidupan. Jgn lupa hanim ye..

10 comments:

baincardin said...

Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

BIONIC WOMEN said...

mama hanim..kat kota bharu maner tempat make best2 ek? akhir bulan ni nak balik pastu time tu anny palk, awl bule 6 tu besday en suami plak..xtau a nak make mano?ado ore oyak tok bali..best ker ek..x penah g la.

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

mama : hensemnya ayah nik hanim nih....gegegegegegeg~~~

puterikurekure said...

mama hanim yang comel,

sila amek award eh kat blog kite.

http://princesstortoise2.blogspot.com/2010/05/friendly-blogger-award.html

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

tahniah ayah nik

Mama Hanim said...

baincardin: tq sudi jemput..topic yg bagus..

Mama Hanim said...

eily: ambo pn x penah make jugok d tok bali tu tp ada la ore kato make seafood segar situ.

klu restoran try la restoran syam berek 12, mmg mables..

klu seafood kt PCB la kedai hujung skali mmg sohor..

klu sate best di Sate Malaysia Pgkalan Chepa..

eily try tya ore lain la jugok, kot2 ada syor lbh best..hehe..

Mama Hanim said...

Amy: huhu.. klu nk try boleh lagi.. dia available lg tu..ahaks..

Mama Hanim said...

puteri: tq2.. terharu sgt, nti kita amik ye..

Mama Hanim said...

mimie: tq2..