ad ld

Tuesday, May 11, 2010

I NI VOGUE KE?

Salam.. Ok class!!!! Hari ni kita continued topic last week ok, sistem ekonomi kapitalis. Firstly, anyone can explain what do u know about this system? Sesape yg boleh jawab ni dgn segera, u'll be immune for the next question ok.

Oppss, itu ayat my mama kt dlm class daa... Bagi chance la hanim nk posing dgn buku n handbag mama ni kan..hehe..


Cmne aunties semua? Vogue tak hanim ni? ekekeke..

24 comments:

mun-e said...

hehe pandai je die posing camtu.. amboiii :P

CatlinaFly said...

alololo...comelnye...eh silap..vogue nye!hihi

BIONIC WOMEN said...

u are the vougest ever..dear
kui kui kui..
hanim ni meme cute sesangat..geram tgk pipi bam bam dia tu

mommyYen said...

hanim comel..geram tgok ehh..

Mama Hanim said...

mun-e: bab posing mmg tip top la cik hanim ni..hehehe..

Mama Hanim said...

Catlinafly: hoho.. bagi chance la sesekali kan..ahaks..

Mama Hanim said...

Bionic woman: hehe vogue kerr? alahai..

hanim cute ekk? masa dia meragam lagi cute..kuikui2..

tq2..

Mama Hanim said...

mommyYen: syukur nikmat Tuhan.. tq2..

Momma Mia said...

Perghh posing baik jer. Vogue2!!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

ni mesti tiru gaya mama ni! kantoi.. hehehe

mamalieyna said...

mmg vouge abess..baju takde lengan tu.. student ngurat nnti nih! :p

puterikurekure said...

ececemak!!!
vogue abis ni.
:)

oneyani said...

adeh hani..bag mama tu dah same dgn hanim la syg..mama sila alert..hanim nak handbag sendiri..hoho

die nak ikot sape lagi kalau bukan mamanye=)

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

pphheewitt.. ngorat leh.. hehehehehe

~ain said...

sesapa yang boleh jawab dengan segara, u'ii be immune for the next question! (GOOD IDEA!)

Mama Hanim said...

Momma Mia: hehehe.. bab posing bagi kt hanim lah..

Mama Hanim said...

Mrs.Fiza: oppss, auntie fiza ni mcm tau2 plak.. jgn habaq kt org ye..hehe2..

Mama Hanim said...

mamalieyna: tau x pe..kuikui2.. jgn la sebut auntie lieyna, malu i..ahaks..

Mama Hanim said...

puteri: khalish pn apa kurangnya, segak sokmo kan..hehe2..

Mama Hanim said...

Yani: alahai auntie yani dh dtg.. malu la i.. kan auntie yani lg vogue, bab dressing mmg meletopp tu..

--tgk baju auntie yani, semua cun je.

Mama Hanim said...

mimie: oh no no no!!!! byk syarat ni, boleh kerr? .. ahaks..

Mama Hanim said...

ain: hehe2 tq2..
umpan je tu, tp klu jwb ntah hape2, tetap kena jugak next question..huhu.

atty's said...

comeynya hanim nie..rasa untie nak gigit2 je..

Mama Hanim said...

atty's: jgn kty.. xleh claim dlm insurans..kuikui2..