ad ld

Monday, May 24, 2010

UOLS DH TGK KE?

Salam.. Uols dh tgk promo Mentor terbaru? Yg Mas Idayu marah2, tolak2 protegee dia tu? Nangis sakan coz x nyanyi dgn baik katanya.. Siap kena pujuk lagi dgn Azmeer.. 1st time tgk td terkezut gak respon dia cmtu, kesian ada lawak pn ada..huhu..

X mau komen byk2.. Uols yg dh tgk tu mesti tau la cmne kan.. Apa pendapat uols masa mula2 tgk tu? Cer skit ye..hehe..

20 comments:

Kancilbiru said...

ada gak tgk td...sentap!~ marah betui dia..

mun-e said...

emm mcm tah pape je mas idayu tu. tak suka la. tak suka nak tengok mentor. mcm serabut je. dgn ade sessi ape tu yang terjah2 tu. serabut betul. hahah.

baik lagi tgk AF. at least AF ade iwan yang ensem. ehhh?? :P

GreenJade said...

x ikut langsong Mentor

x bestt hahahaha

Mama Hanim said...

Kancilbiru: tu la,..sentap menyentap wooo..

Mama Hanim said...

mun-e: wah2, komen yg mantoppp gitu..

ada ciri2 jd juri nih..hihihi..

Ena said...

lom tgk lg la mama hanim..

alahai.. sampai camtu yeh!..

mamalieyna said...

tak tengok..tp kdg2 tgk sikit2, cam serabut je..huhu..

Izan Ishak said...

samalah.. kurang layan sgt mentor. tp mas idayu mmg gitu kot. kan dia nak jadikan shaq tu cam black jgk - juara. tp, nyanyian cam tak best je...hehehe...

Nieza Ishak said...

entah smlm nengok,

dia nak kekal jadik no.1 la tue .. over betul. sah2 budak tue mmg baru nak belajar

Uruchimaru @ kf said...

salam pn.wanie..
terima kasih sbb igt kita lagi,owh sepi seketika sbb cari kejelah pn.wanie,skrg Alhamdulillah dah ade keje sdn ...hee inys Allah blog akn sentiasa di updated, pn.wanie doakan kita semua semoga rezki kita semua tidak terputus olehNya Amin.....

ps:- knp tukar link patutle rigt dah benti blog..:)

AYU said...

gimik je tu........nak suruh org tengok mentor la tu...entah2 dio org semua belakon...entah lah x mau komen byk2.

zue @ annaleeya said...

tak suka sgt mentor.. nyampah dgn mcm2 gimik... ari tuh dgn protege mas idayu sakit tekakla, nih nangis2 plak.... yg ziana zain plak reject si thalia... mcm2...

Mama Hanim said...

Tinie: huhu2..mmg x best pun..

Mama Hanim said...

Ena: tgk bru tau lawak ke apa..huhu..

gimik atau mmg over tu..ntah lah..

Mama Hanim said...

mamalieyna: mmg serabut.. nmpk haru je..ahaks..

Mama Hanim said...

Izan: tu la.. dunia hiburan katakan..

Mama Hanim said...

Nieza: tu la pasal.. mcm over sgt..huhu..

Mama Hanim said...

Kf: salam.. tahniah dh dpt keje bru.. semoga lbh sukses ok..
Sama2 doakan agar hidup lbh berjaya dan diberkati selalu oleh Nya. Amin.

--tukar link cz glamer sgt kot..hehe2..

-link tu org lain yg guna skang..

Mama Hanim said...

Ayu: gimik mmg xleh lari arrr.. bt mcm2 utk tarik penonton kan.. kdg2 tu terover plak..ntah lah..

Mama Hanim said...

zue: dorg terpaksa bt mcm2 gimik la, klu x xde org nk tgk kot..kan..