ad ld

Sunday, May 30, 2010

Jiran Aku ARTIS - Uols Jgn Jeles

Salam.. Hasrat utk 'recharge' sepanjang ptg td terpaksa disingkatkan cz kena kuar gak utk 'rehatkan' telinga. Mmg x tahan beb, over sgt the whole day asik nyanyi..nyanyi..nyanyi.. Klu volume tu tahap biasa je xpe lah, tp ni dh kalah volume tmpt kenduri. Kesian gak kt dia sebenarnya, mcm x boleh fikir keadaan org lain. Maybe dia demam kot, absent sekolah dlu2 masa kelas guru ajar adap dgn jiran..huhu..

Bukan jeles dgn 'kelunakan' suara2 dorg, cuma perlukan masa utk berehat dgn tenang dan aman damai. X susah sebenarnya cz dlu kedamaian itu milik area ni tp since dtgnya couple 'artis' ni dh jd sebaliknya.. alahai sabar je lah ..

Harap2 kesabaran ni still menebal, klu x alamak kena bli set karaoke gak, pastu nyanyi lagu dikir barat je hari-hari, gerenti dia sakit jiwa la.. Masa tu kot bru dia tau kesan penderaan jiwa cmne kan.. btul x uols?

--> Tensen tahap kuasa dua...

11 comments:

Lelord said...

ekekekekeke x jeles pown

Lelord said...

ekekekekeke x jeles pown

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

nape akak x sound je? hish.... memekak jerk!

Ena said...

a'a la kak..

tensi tu macam tu.. maunyer cair apa2 g beku kat lam telinga.. huhu..

AYU said...

sabar je la dgn org yg mcm tu...

Mama Hanim said...

Lelord: bagus2.. itu tandanya hati mu suci murni..wakakaka..

Mama Hanim said...

Amy: boleh sabar lg kot.. tp x tau la mampu bertahan bp lama lg..huhu..

Mama Hanim said...

Ena: tu la.. annoying btul.. Tuhan saja yg tahu..

Mama Hanim said...

Ayu: masih boleh sabar lg stakat ni, tp klu berterusan dorg melalak cmtu, kena sound gak kot bru reti..

GreenJade said...

ale beli jek speaker besor2 hala ke umah dorang..nak lak layan dikir barat ari2 biar pitam "artis" bedebah tuh kehs3 :p

Mama Hanim said...

Tinie: tu la.. rasa nk je pasang lagu2 dikir barat yg pure kelate tu bru dorg menggelupur kot..huhu..