ad ld

Tuesday, May 11, 2010

SPECIAL DINNER HARI IBU

Salam.. Ni ada lg nk cer pasal Hari Ibu, walau agak lewat kan. Maklum la, line x bp clear sari dua ni kan, slow sgt nk load picca. So ini la spesel dinner yg disponsor by my hubby hari tu. (ye la klu bkn laki sape lg kan) uhuks..



Restoran ni sgt cantik interior design dia, klu dpt bt kt umah mesti best la kan. Perhh, angan2 mesti terbaik nye lah. Cik hanim plak mmg wajib pilih sofa jejari tu everytime makan kt sini. Ada aquarium kt blkg, hanim suka tgk ikan2 dlm tu.



Ni plak menu nya, chicken chop black pepper n sate. Mmg sgt sedap, mables2. Suka sgt tgk cik hanim makan, berselera sungguh.. Mama nya pn skali la..ehehe..
- Tq Abe coz dinner yg sgt2 best ni. Nti kita dtg lg ye..ahaks..

15 comments:

Kancilbiru said...

kat mana restoren ni?

mamalieyna said...

waaa manyak best ni..makan2 ^_^..tmbh berselera bila tgk anak pun berselera ye,,

*kita pun dh order ni, pizza 1 ! ;)..sekali clik jer!

LYaFRINA said...

suka sgt g restoran y deko dia menarik.. kt jd semangat skit nk mkn kan..

ermmm ..makanan.. semua best!!

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

nampak sodap dan menarik.. hehehehehe slamat hari ibu dear

BIONIC WOMEN said...

o..best nyer dinner dia..
seb baik kita tgh diet skang..
tapi terliur ugek nengok

Ena said...

bestnyerr..

menu pun best.. hehe.. dah lame tak pekene chicken chop!.. huhu..
wahhh.. mama hanim berwajah baru nampaknye.. sempena hari ibu ke tu? hehe

rynas said...

kat mana ni cam best jer

rynas said...

cam best jer kt mana restoran ni

Mama Hanim said...

Kancilbiru: area Lagenda Height.. Le Boss.. Try la, best tau..

Mama Hanim said...

mamalieyna: mmg sgt best woo.. btul tu, tgk anak makan cmtu, lg lah rasa sonok kan..

tq2, nti nk order pizza gak dgn ayep..hehe..

Mama Hanim said...

Lya: stuju2.. bila deko cun, bersih sedap mata mandang lagi la selesa kita nk makan kan..
kena plak menu yg best, mmg berselera lah..

Mama Hanim said...

mimie: huhu.. tgk pn dh sedap, klu makan lg la mables..kuikui2..

tq2 for the wish..hehehe..

Mama Hanim said...

Bionic woman: mmg sedap.. oppss sori bt awk terliur ekk..
kena igt diet tu, jgn curi2 makan plak..ekeke..

Mama Hanim said...

Ena: chicken chop mmg mables..hehe..

errr, wajah baru? maksud ena? kurang paham la..huhu..

Mama Hanim said...

rynas: kt Lagenda Height Sg Petani.. Le Boss namanya..