ad ld

Monday, May 31, 2010

SP Pun Ada FERRARI

Salam.. Uols penah tgk FERRARI lalu kt sebelah? Yg stay kt bandar2 besar mcm K.L tu x yah cer la kan.. Bersepah..huhu.. Ni nk cer ptg td I tgk mesin yg cun melecun tu lalu kt sebelah masa benti di t.light. Perhhh, mmg mables, masterpiece wooo..


Bandar SP pn ada FERRARI ok.. Dh byk kali jmp kete tu b4 this tp x dan snap.. Ada gak yg kaler hitam - jenis ENZO kot, mmg cun babe..

Bertuah btul yg dpt naik kete cmtu kan.. rege RM1JUTA ke atas tuuuuu. Klu gaji RM10ribu sbulan pn xleh pakai lg uols.. Mau gaji RM100K pn bru bleh usha2 je..huhu.

8 comments:

Kancilbiru said...

tah tah tauke RFC..dak pun tesco...ekeke

TuYa said...

kaya melampau la tu..
Tuya kalau nampak keta mahal2 kat sebelah keta Tuya masa kat traffic light kan kak,wat2 x nak tgk..
padahal juling2 mata ngerling sebelah..konon x nak owner keta tu riak kita tgk dia..heheheh

Mama Hanim said...

Nizaa: ada gak yg kata tauke kilang kayu..huhu..

Mama Hanim said...

Tuya: mmg kaya gilerrrr la..huhu..

tu la, td pn tggu kete tu ke depan skit bru snap..
klu x, kot2 driver nya siap bt peace lg bru tau..kui3..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu.. mampu berangan je :)

GreenJade said...

sure mlm smlm mimpi bawok ferari ye mama hanim? hehe

kat Mesia ferari juai mahai2 lah..tax pon almost 200%..so byg kan bape jek harga keta tuh kans..kans..ihiks :p

Mama Hanim said...

Fiza: huhu.. berangan pn dh ok tu..kui3..

Mama Hanim said...

Tinie: hehe mana tau nih? kih3..

tu la pasal.. tax pn dh mahal gilosss.. dpt tgk pn ok dh..huhu..