ad ld

Sunday, May 16, 2010

DH NK BALIK RUPANYA

Salam.. Bz skit hr ni attend 2-3 events yg students organised. Xdan nk merayau blog kengkawans la, sori sgt. Mlm nti bru bleh blog walking ye uols. Jap lagi dh nk balik, mesti cik hanim suka bila bg dia jambangan bunga, ferrero n daim hasil kutipan mama dia hr ni..hehe.. Dh boleh imaging dh riak muka hanim senyum2 dpt hadiah tu. Masuk je dlm kete mesti dia terus buka la semua bungkusan yg ada.

Mode happy sgt coz relaks je hr ni, asik makan2 beb.. Kenyang seharian kt ofis daa. Pepun esok kembali je jadual asal ok, no more berfoya foya especially students yg dh nk exam tu. Study lbh penting ok saat ni, jgn over main2 plak..

Ok la uols, got to go.. Jumpa lagi mlm ni ye.. Bye2..

2 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

tuh la kekadang bekerja .. maa tuh kiter pun tak sedar.. tau tau dah nak balik.. tau tau dah petang. hehehe apa pun esok dah kerja... eeeyakk weeyahhkk..

Mama Hanim said...

mimie: btul tu.. masa bz mmg cmtu, tp masa relaks rasa mcm lambat plak kan..huhu..