ad ld

Wednesday, May 5, 2010

MAK BEE TU APA EKK?

Salam.. Uols penah dgr kuah rojak Mak Bee? Femes beb area utara nih, sgt sedap woo. Semlm sambil layan final episode cer Asmaradana tu, sempat la jamu selera dgn jambu2 yg merah menyala itu, huhuhu.. jgn jeles ye..



Kuah tu sgt mables, murah je tp I lupa brp rege dia lah. Rasanya ada jual kt kebanyakkan hentian highway Plus, biasanya kt hentian Sg Perak mmg byk. Uols yg terliur tgk tu, jom lah jemput makan ye..ehehehe..

--> N3 ni autopublish daaa.. Harap maklum uols..

12 comments:

Kancilbiru said...

haritu balik kampung dah beli. selalu dapat RM3.50 ke RM4 tapi beli kat G-Mart RM2.90 jer..:P

Ain said...

memang sedappp....

kalau cicah ngan buah pelam....fuhhhh bestnyaaaaa...

kecur air liur dibuatnya....huhuhu...

salam kenal....

mamalieyna said...

dah terliur dah ni..adoiii..nak Mak Bee..hehe..

puterikurekure said...

perghhh!

hehehe~

Ena said...

jambu tu peberet ena gak.. aritu nkirim kat hubby sekali dah abis.. rojak tu pulak memg ade stok lam peti ais.. hehe

Mama Hanim said...

Kancilbiru: murah nya kt G-MART? kt area Bakar Arang tu ekk?
Nk kena cari tambah stok ni..ehehe..

Mama Hanim said...

Ain: tu la, sedap kan.. makan byk pn x sedar, laju je..ehehe..

Tq sudi dtg sini..

Mama Hanim said...

Mamalieyna: sabar2, nti blk kedah kena try bli tu bt stok..hihihi..

Mama Hanim said...

puteri: huhu tingin ker? ahaks..

Mama Hanim said...

Ena: mmg kira wajib bli la klu benti r&r PLUS kan.. jambu, mangga huh mmg fevret la.. Mak Bee pelengkap plak, walaweh..hehe..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

weeihh sodap weiihh terliur.. kat umah pon ada sos nie.. pakcik ada kat sp n alor star .. lau depa mai balik umah opah.. depa bawak laaa.. heaven kan.. heheheehe

mie tak makan benda masam.. so cicah ngan jambu ke.. epal ke... nyumm nyummm

nanti abes stok nak soh mama hanim pos kan la.. bule.. hehehehe

Mama Hanim said...

mimie: huhuhu.. mmg sedap woo..
bukan stakat cicah dgn jambu or mangga tau, betik pn belasah gak..hehe.. mables2..

nk pos? bp dozen? ekekeke..