ad ld

Friday, May 28, 2010

Kenduri - Masa Utk Tmbh Lemak Lg

Salam.. Kul 3.30 jap lg dh nk kuar 'check point' kenduri utk hari ni. Tgk cocer kt SP ni mmg agak panas spt biasa lah, then nk bersesak2 kt tmpt kenduri plak..huhu.. Harap2 x la crowded sgt, tp klu kbtulan smp skali dgn rombongan pengantin alamak jam la kan..

Neb baik tmpt kenduri dkt2 je hari ni, satu kt Taman Sejati n Amanjaya still dlm SP.. Boleh tahan gak la dkt pn cz satu kt hujung SP Selatan n satu lagi hujung SP Utara.. perhhh.. Kira klu makan byk pn sempat la lemak2 tu diguna kembali utk ke next venue kot..kui3..

Jom2 uols, kita terjah n nikmati lauk pauk kenduri..mesti mables kan.. Ok my pren, jumpa lagi ye..

8 comments:

Kancilbiru said...

owh...next week baru dpt jemputan kenduri..lama tak makan nasi kenduri...

Uruchimaru @ kf said...

di bumi jb cuauce mendung mama hanim !

psst control mkn ea..hee ^-^
jgn marah ......

Izan Ishak said...

seronoknya mama hanim berkenduri-kendara...
*kat b.pahat pun cuaca mendung je...

Ena said...

heheh..

arini cuace tak oanas sangat tak mendung sangat.. yg sedang2 saje gitu..

dah lamer ena tak makan nasi kenduri.. huhu

Mama Hanim said...

Nizaa: kenduri dan kenduri dan kenduri... penat tp best..hehe..

Mama Hanim said...

Kf: tq2..
bagus pesanan kf tu..

Mama Hanim said...

Izan: mmg best.. dpt makan berbagai jenis masakan..hehe..

Mama Hanim said...

Ena: huhu.. hari ni sgt panas kt SP ni.. tp makan kenduri tetap best..hihi..