ad ld

Saturday, May 8, 2010

MANN HINDUSTAN - MEMORY LANE

Salam.. Sape layan cer MANN TV3 td? Huhu, feeling habis woo.. Dh lama x layan cer hindustan, tp td masa lunch, tgk ada promo cer tu main kul 2. Spontan saling berpaling dgn my hubby, serentak kuar ayat,' Jom balik tgk citer tu,'. Haha lawak btul rasanya, padahal dh plan lps siap makan nk ronda2 dlm malls tu dlu. Tp trus cancel coz nk blk tgk tu, seb baik hanim ok je..kuikui2..


Mybe ada yg x layan cer hindustan kan, apa class.. Layan hollywood bru lah high taste huhuhu.. X kisah lah apa kata org kan, ada aku kisah..hehehe.. Nape nk sgt tgk td ekk? Ekceli masa kt u dlu, zaman hindustan mmg femes beb. Kira nostalgia la tu. Cakap je tajuk apa, semua nya best. Koi Mil Gaya, Kuch Kuch Hota Hai n paling berhantu Dil Walle tu smp skang pn still duk main kt India nun.. Perhh.. MANN td plak kisah true love kan, lagi lah touching wooo, ahaks.. Lagu2 plak semuanya best, alahai pakat2 jiwang la sat ptg2 cmni kan. Layannnnn....

--> Picca credit to google.

8 comments:

liennasts said...

wah.. suka.. suka.. saya pun suka tengok citer hindustan.. tapi citer hindustan zaman2 shah rukh khan la.. citer hindustan sekarang dah tak best dah.. paling last tengok citer mohabbattein

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

dedulu masa zama salman.. shah rukh han.. amir khan selalu la layan hindustant.. tp sskunk dah tak kenal pelakon bebaru so mlas nak layan.. heheheheh

Mama Hanim said...

liennasts: btul2.. citer zaman 3 khan tu mmg byk yg best. SRK, aamir n salman khan.. tp skang ni ntah apa2 daaa..

Mama Hanim said...

Mimie: tu la kan, skang ni dh x best. mcm dh abis idea je skrip..

ahaks, bab komen aku lah yg terrer..huhu..

GreenJade said...

dulu2 I suke citer Mann nih..havoc jek watak Aamir Khan tuh..lagu2 pon best..I loikeee hehehe

liennasts said...

tengok cerita hindustan.. wajib ye mengalir air mata.. huhuhu..

Mama Hanim said...

Tinie: mmg best kan.. lagu2 feeling pn abis la.. hehehe..

Mama Hanim said...

liennasts: btul2.. ant. reaksi spontan kot..ihiks..