ad ld

Tuesday, May 18, 2010

KFC CRUNCHY BLACK PEPPER

Salam. Semlm out of service, bukan tenet yg out tp owner blog ni yg offline coz sakit perut gara2 Crunchy Black Pepper KFC kot. Ni pn still lg sakit2 tahap manja2 gitu..auww.. Ekceli ptg semlm singgah kt fevret hotspot cik hanim Kfc Kompleks Temin. Hangat pedas mmg best la bak kata finger linking good..huhu..


Mula2 tu ok je mcm biasa tp bila msk kul 8 lbh, perut rasa lain mcm je. Bukan rasa mcm nk gi toilet tp rasa sakit memulas amat sgt. Mybe coz sos byk sgt kot, ye la sos Thai tu yg bru buka smp abis 1 botol kena belasah 3beranak..perhh.. Mau x sakit perut klu cmtu kan..

Pepun mmg sgt mables la menu black pepper ni beb, pedas tp nak lagi dan lagi dan lagi..hehe.. Ni 2nd time dh pekena crunchy kfc dlm 4hari, ho ho ho makin bertambah la lemak2 yg ada tuh. Oooppss, dh abis licin bru nk pikir daaa.. Xde maknanya kan..

Ok lah uols, nk gunakan lemak2 semlm tu utk keje hari ni..konon2 la.. daaaa...

14 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

akak kan kurus....x pe kalau nak makan banyak2 kfc tuh... :P apa rahsianya kekal kurus selepas anak satu?

my.mastura said...

best ker?

alamak...ni yg nk kena paksa en. suami pegi ni...hari ni jugak! hehehe

selamat berkenalan :D

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

sedapkan kiter ada pernah makan sekali...tu pun orang belanja...sedap hingga menjilat jari gitu

Mama Hanim said...

Amy: akak kurus? perli ke apa nih? ahaks..

jap2, nk tepon hubby akak bgtau dia,' I KURUS LA'.. huhu..

Ok ni rahsianya: makan fastfood 3kali seminggu.. tp dilarang utk amalan bakal2 pengantin spt Amy ye.. kuikui2..

Mama Hanim said...

my.mastura: mmg best, semlm pn kena tggu lama dia hantar ke meja, laris kot..

salam kenal juga.. Tq sudi dtg sini, ada masa n sudi plz come again ye..

Mama Hanim said...

Anje: btul3..sedap kan..
err, tp lagi sedap bila org belanja mcm Anje dpt kan..hehe..

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

hahaahah...mana ada perli..betul la akak kurus...

mamalieyna said...

hehe..hebat penangan menu black paper eh..! leh la try lagi dan lagi... =P

Nieza Ishak said...

sedapnyaaaaaaaaa

lunch ni nak makan kepci la ..hihihi

Mama Hanim said...

Amy: oooo cmtu ekk.. tq2..hehe..
serta merta kenyang..kuikui2..

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehehe.. eiyna pn kena try tu..ayep mesti suka la..

Mama Hanim said...

Nieza: sgt sedapppp.. mmg kena try..hehehe..

BIONIC WOMEN said...

mama hanim..kita layan semalam cruncy bp ni..abis diet bulan nih..huhu..tapi terliur sangat.sedap..tapi kita pun sakit perut balik tuh...dah 2 bulan thn nafsu kat kfc..akhirnya tergadai gak..

Mama Hanim said...

eily: huhu.. kuatnya tarikan nafsu pd kfc tu kan..

xpe2 makan dlu, pastu bru pikir hal diet tu..kuikui2..