ad ld

Thursday, May 13, 2010

AKU YANG STYLO

Salam.. Alahai cik hanim ni pagi2 lg td dh bz nk pakai spek katanya. So bila dh bagi tu asik duk bergaya la konon kt seat belakang tu. Mama dia plak snap je lah tggu apa lagi kan..kuikui2.. Bab posing hanim mmg tip top la, kdg2 tgk mcm ada org yg ajar2 je. Mama pn suka sgt tgk keletah doter mama ni. Tenang je rasa dlm hati, oppss dlm hati ada taman katakan..ahaks..



X bagi mama join duk blkg dgn dia, suh mama duk depan dgn papa. Bertuah btul ini doter daaa..hehe2..



Alo lo lo.. manisnya..manisnya senyuman mu..( sebut gaya lagu ELITE la uols) huhu..

--> Tq hanim coz bt mama rasa hepi sgt.. Syg doter mama ni..

20 comments:

Kancilbiru said...

amboi.....phewit.....kemain lagi dia..

puterikurekure said...

wajah anak memang boleh buat hati sejuk kan?

kuasa Allah memang ajaib!

A D I A said...

ewah kai spek ye. ada uv protection tak tu. bercakap pasal manisnya senyumanmu, dah buat tag senyum blum hehe?

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

comei la hanim nih... :)

NONIE ABDUL AZIZ said...

alolololo...vouge u...

Nieza Ishak said...

hahaha

sama jerk angin hanim dgn suffiya. ada masa nak melawa jerk ...

anak dara dikatakan

mamalieyna said...

amboi tecik2 dh pandai eh..bergaya2 gituw..sweet berbaju merah berkaca mata! hehe..makin subur la taman di hati tu..hikhik..

Mama Hanim said...

Kancilbiru: huhu..anak sapa x tau..ekekeke..

Mama Hanim said...

puteri: tu la kan, syukur Alhamdulillah..

Mama Hanim said...

Adia: hehe.. layan je lah..
oppsss, tag blom bt lg daa..kuikui2..

Mama Hanim said...

Amy: hanim je comel? ahaks..

Mama Hanim said...

k.nonie: vogue jgn x vogue..hehe..

Mama Hanim said...

Nieza: tu la kan, gegirl mmg cmtu kot.. asik nk melawa jek..hehe..

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehe, bagi chance la auntie.. nti ayep pn bleh bergaya sakan gak..kuikui2..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

tudia sampai lam keta pon pkai spect dah.. mmg ada ciri2 kuat bergaya besaq nanti ni kak.. hehe

BIONIC WOMEN said...

utk hanim:adik...adik meme dtylo..
jangok mepeh..hehe
ganah a adik ni...hehe

mama hanim: Dhiya pun meme suko pakai spek dale keto, kdg2 tubik derak male pun pkai spek ..lucu

Mama Hanim said...

Fiza: hehe.. tu la bab bergaya mmg pulun abis la.. x bagi chance org lain dh..

Mama Hanim said...

eily: bab jangok no 1 la hanim ni gak..hehe..

Ooo dhiya pn gitu ekk.. ragam doter gitu blako kalih..suko jah tgk dok..

AYU said...

alahai...tomelnye cik hanim nie...rasa cam nak cubit2 je pipi dia yg gebu tu...

Mama Hanim said...

Ayu: huhu..comel ker? Syukur Alhamdulillah. Tq2..