ad ld

Saturday, May 8, 2010

Rindu La Chezzy CHICKARONI

Salam.. Semlm x dpt blog walking coz hujan lebat gilerz dgn guruh petir skali. Biasa la, line pn mesti slow punya. Igt hari ni nk balas kunjungan uols yg sudi dtg blog ni. Insya Allah ada masa nk visit semua, especially yg jd juru komen tetap tu.. ahaks.. U know who u r.. hehe.. Yg tinggal jejak kt shoutmix pn I x lupa ye, don't worry beb. N paling penting, yg dh ada kt bloglist I tu, cer uols mmg best, tq coz sudi berkongsi cerita ceriti uols my pren..

Td bekfes simple je, roti sardin. Tgh makan tu cik hanim tgk iklan KFC, apa lagi kuar lah ayat trademark dia,' Papa, hanim nk makan kfc la, boleh x papa?' Huhu, tone dia punya lah lembut, gerenti cair la papa dia tu. Tgk tghari nti cmne, ada rezeki mama pn nk join skali la hehehe. Tingat cheezy chickaroni la plak, ahaks.. Oppss, ini permintaan mama ke hanim ekceli? Kuikui2..


Uols plak apa plan hari ni? Semoga sentiasa ceria bersama family tercinta n bahgia dgn org2 tersayang di sekeliling uols. Happy weekend ye..

8 comments:

A D I A said...

oo ada lagi ke chickaroni ni? for me gi kfc makan ayam je la. lain2 tu cam kureng je hehe.

just my 2 cents :P

BIONIC WOMEN said...

kfc???..wah teringin plak nak try cruncy black pepper yg baru tu..
mesti kantoi ag diet harini..
hado..teringin tapi ase besalah..papa kata kaludpt turun sampai 55kg ada hadiah misteri.
best nyer jadi orng kurus..yg makan ape pun x gemuk..huhu

Ena said...

huhu..

ena tak ke mana2 pun.. di rumah sajork.. berehat2 & settle kan kije umah maner yg patut..

kfc? tu peberet hubby & si anis pun skrg.. hoho

Mama Hanim said...

Adia: td gi kfc, dh xde la cheezy tu.. ada menu bru yg black pepper tu je.
so amik nk biasa je lah td.. tetap best kan.

Mama Hanim said...

Bionic: tghari td dh belasah kfc.. mmg best..hehe.. tu la igt nk diet gak, tp lps makan je lah, pastu lupa..kuikui2..
ooo, bestnya dpt hadiah misteri gitu..

Mama Hanim said...

Ena: x kisah lah bt apa pun, asal kita dpt spend masa berkualiti bersama family kan ena..

kfc.. jgn jmp org yg x suka kan..hehe..

GreenJade said...

aduhh ni mcm racon ahkok non gi kfc jek nihh..lama sgguh x pekena kfc nih..jommm Hanimm jomm auntie belanjer :D

Mama Hanim said...

Tinie: ni yg best ada auntie sporting cmni.. jom2, hanim nk oder crunchy black pepper ye..hehehe..