ad ld

Sunday, May 16, 2010

MASIH INGAT NAMA GURU MU?

Salam.. Happy Teacher's Day utk semua yg berkaitan. Cun2 kol 12am td, asik nyanyi je Lady Gaga kt my phone. Boleh semput gak la dia x henti2 nyanyi td hehe.. Semuanya sms wishing, igt gak rupanya students I tu kt lecturer dorg ye ahaks.. Tq2..

My hubby kata seb baik dia yg jd org pertama wish td, kuikui2.. Xkan nk jeles kot Be. Pepun, I nk wish juga utk kengkawans blogger yg bergelar guru such as Cik Puan Tuya, Nurul, Ije n many more. Sesungguhnya amat besar jasa seseorang guru itu. Mesti kt sekolah nti ada majlis spesel utk para guru kan.. Tahniah2..

Zaman skolah dlu2 mesti ada guru fevret kan, cantik ke handsome ke, garang or friendly, caring or mcm2 gelaran lagi lah. Tp satu pertanyaan utk uols n diri I sndri:- Masih igt kah lagi nama semua guru2 or insan yg memberi ilmu kepada kita dlu2? Semoga mereka semua sentiasa hidup bahagia dan tenang di hari2 mendatang, Insya Allah.

Ok la uols, dh lewat ni. Jumpa lagi ye..

8 comments:

TuYa said...

Happy Teacher's Day kak wani,
Tuya ingat lagi cikgu yang Tuya paling anti..
cikgu Sejarah form 4-5 dulu..
cikgu ni pompuan,kalau pakai baju mesti sama kaler ngan tudung,ngan kasut..
kalau warna ijau tu,dr atas ke bawah,hijau..Tuya pernah ngata dia pokok bergerak..huhuhuhu..smpi skang Tuya igt dia..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam.. happy teachers day dear. muahh muah

LYaFRINA said...

Selamat hari Guru...

Of cos la... still ingt nama cikgu.. kalo jumpa pon..still bertegur sape...

tpkn rindu sgt2 zaman2 skolah dulu..zaman2 selekah..nakal.. smuanya swett.. hehehhehe

BIONIC WOMEN said...

masih ingat seorang guru ms primary school, yg paling x suka sebab dia slalu sikat rambut sambil menunduk kat meja guru, dan kelemumurnya berterbangan...eiii..geli sangat..dia slalu wat gitu, time abis ngajar suh kita wat keje..dia pun mula operasi kelemumur dia..

Mama Hanim said...

Tuya: Happy Teacher's Day juga utk Tuya.

wah mesti vogue cikgu tu kan.. hehe..

Mama Hanim said...

mimie: salam.. tq mimie.. muah muah gak.. ehehehe..

Mama Hanim said...

Lya: tq2..

Tu la, mesti kita igt kan, zaman sekolah sgt best..

Mama Hanim said...

Eily: huhu.. masa tu blum ada rejoice kot.. hehehe..