ad ld

Friday, May 14, 2010

CABARAN M'SIA BERAKHIR SUDAAAA

Salam.. Tamat sudah cabaran Malaysia dlm Thomas Cup 2010. W/pn dgn sokongan padu ribuan rakyat M'sia dlm stadium tu, masih blum cukup bt para player negara utk mengatasi skill player China. Umum sedia tahu kekuatan China dlm dunia badminton since sekian lama dan edisi 2010 ni China dtg selaku juara bertahan juga. So, final nti kita tgk je lah game ant. China vs Indonesia.

Aduyai agak frust gak dgn result tu, tp nk bt cmne kan. Apa boleh kata, cuba lagi next time ye....

4 comments:

GreenJade said...

tu ler Datin

frust gak nih..blom smpai stended Cina lg tuh..kena up sket skill & stamina 4 future tonemen gitu..

Mama Hanim said...

Tinie: btul3.. stuju sgt dgn Cik Puan Tinie..

Mmg team Cina tu skill gilerz kan, kejap je dorg belasah..

asked said...

sedeyh2...

go malaya!!

Mama Hanim said...

asked: cuba lagi lain kali..

tq sudi dtg blog ni..