ad ld

Saturday, May 15, 2010

APA CER SABTU UOLS?

Salam.. Apa cer uols pepagi sabtu cmni? Dh ada program best ke? Yg duk K.L tu best la hr ni kan ada Jom Heboh kt Putrajaya.. huhu.. Bila la Jom Heboh nk mai Kedah plak, last ronda2 dlu masa bt kt Pisa Penang, ntah dh bp thn la tu..

Jom Heboh best kan, brg2 semua murah2 je, dpt borong sakan la sape yg gi sana. Shopping kan terapi uols, ahaks.. Ni tgh layan Carta Fulamak Sinar.. Lagu2 best beb, semua lagu zaman sekolah je slot ni. Rasa mcm nk bli compilasi je bt koleksi.

Oklah uols, nk blogwalking plak.. Jumpa lg ye..

10 comments:

rynas said...

tak pernah pg Jom heboh sebab tak tahan nak bawa anak sesak ngan org ramai dan panas yg terik..waduh2..kat umah sajork sabtu ni

A D I A said...

oo ada jom heboh ke? tak pernah gi jugak. kita kan puteri lilin, tak kuasa sesak2 tgh panas. selalu tgk konsert dia kat tv je hehe.

BIONIC WOMEN said...

kita duk kat jer ngan putrajaya tu, tapi xpernah pun pergi manaer2 jom heboh, x suka sesak2, Dhiya lagi ler cepat ngamuk..arini husband ada ari sukan kat sek..nampaknya duk makan tido kat rumah jer arini,,huu
hajatnya nak tukar templete blog arini..dah lembab dah nak buka,,huhu

kakyong said...

as usual, hari ni di rumah jer
mlm ni jiran ade buat kenduri doa selamat..
so memang tak kuor rumah ler.. brg2 rumah pun byk lagi.. so xde sbb nak g shopping.. huhhh

Mama Hanim said...

rynas: tu la, mmg kena amik kira gak hal tu kan.. kualiti kesihatan pn kena jaga lbh skang ni..

Mama Hanim said...

Adia: hehe.. sama la, bab panas mmg x tahan kan.. layan kt tv je lah..

Mama Hanim said...

Eily: huhu.. crowded sgt mmg x best, lbh2 lg bw anak kan.. sesak2 rimas je..
nk tukar template ekk? yg asal tu pn dh ok je..

Mama Hanim said...

kakyong: tu la kan, nk kuar skang ni pn kena tgk keadaan gak.. jln2 mmg best tp kena hati2 juga..

Adlina Husaini said...

kita dok kat putrajaya tapi kita tak terasa nak p pun..

byk jln ditutup
kena guna park and ride..

Mama Hanim said...

Adlina: tu la kan, crowded sgt pn x best gak.. rimas je..huhu..