ad ld

Friday, May 21, 2010

NASI KERABU COMING SOON

Salam.. Selamat tghari Jumaat uols.. Apa cer hr ni? Ooppss lupa la, kedah je cuti hr ni kan.. hehehe.. Jgn jeles ekk..

Hr cuti cmni rasa rajin nk masak bt nasi kerabu je. Ye la mana tahan beb tgk blog mimie tu asik publish picca nasi kerabu n menu2 kelate kt area putrajaya tu every week. Xpe2, bukan susah pn nk bt cuma perlu cari masa n a little bit aura rajin je.. Huhu ayat jeles ni, harap maklum ye mimie..ahaks...

Dh sebulan lbh x masak nasi kerabu nih.. Last masak hari tu uols tgk SINI. Agak2 best x uols? Bt ala kadar je tu, tp still x bleh lawan otai2 masak utk jualan kt luar sana tu kan. Itu stakat utk diri sndri n kengkawans terdekat boleh laa.. Xtau la rasa ok ke x, risau gak kot2 kengkawans hari tu makan dgn paksa rela je kan.. huhu2..

Ok lah uols, got to go. Nk cari bahan2 skit, adios..

6 comments:

mamalieyna said...

dah siap kang, tayang sini eh, meh kite vote, nk kasi bape markah!hehe..

~ Sall said...

sedap tu nasi kerabu...tayang sikit.

Nurul Harun said...

tgh tunggu ni. hahaha :p

Mama Hanim said...

mamallieyna: blom bt lagi daa.. tggu ok..hehe..

Mama Hanim said...

Sall: acara ditunda.. kuikui2..

Mama Hanim said...

Nurul: maaf kena tggu lagi..hehehe..