ad ld

Tuesday, May 11, 2010

BUAH TANGAN DRI PENANG

Salam.. Uols dh bekfes? Menu apa ekk? Kira ok lah uols yg dh isi 'tank' tu tp sori utk yg blum 'refill' coz terpaksa tgk ini picca ye. hehe.. Pepagi lg dh layan jeruk beb, jgn marah ok..



Ekceli semlm my hubby gi site visit kt Penang, pastu dia ada bw blk la sesuatu utk bini dia. Jeruk tu la beb, asal bli dlm paket then I buh dlm balang tu plak. Hubby kata igt nk bli buah pala, tp xdan coz escot 2nd bos dri HQ kena la cepat2 nk gi visit tmpt lain plak.

Nmpk menarik x? Uols agak2 best ke x rasa jeruk tu? Saja je kan.. Ahaks.. hehehe..

12 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

naseb baek amie x minat jeruk kak...hehehehe

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

awlnya mkn jeruk..ti skit perut kang! :p

mamalieyna said...

amboi2x..baik punya godaan.. :p..asal g penang, mesti buah tgn ni plg fames kan..huhu..nakkk...

atty's said...

kecur liur nengok jeruk ..

Mama Hanim said...

Amy: ohh ye ker? rugi tau..ahaks..

Mama Hanim said...

Fiza: peminat jeruk sejati katakan.. x kira masa, belasah je..hehehe..

Mama Hanim said...

mamalieyna: tu la, benda wajib kot..hehehe.. jom2 makan jeruk di pagi hari..

Mama Hanim said...

kty: tgk pn dh kecur liur kan, klu dpt makan lg la best kty.. ahaks..

Kniedaz said...

jeruk skang ni banyak sangat bahan awet..tu yg makan mesti berkerut2 mata..lama tak beli jeruk walau dok di penang..hehe..tp makan sekali sekala nak lepas gian takpe ^_^

Mama Hanim said...

Kniedaz: btul tu, bau pn sgt power kan.. menusuk kalbu gitu..
tu la, janji stok slalu ada kan..hehe..

NUNU EERA said...

jeruk ni sedap + colorful.. laz month g penang borong jeruk ni smpi 2kg..;)

Mama Hanim said...

Nunu eera: tu la, sgt sedap kan..
perhh 2kg tu, mmg bt stok puas hati la..hehe..