ad ld

Monday, May 10, 2010

INTERNET SLOW SBB GEMPA KE?

Salam.. Nape internet slow gilerz mlm ni? Ada kaitan dgn kesan gempa siang td kot. Mmg slow tahap merayap dh, nk drop komen kt blog kengkawans pn cam berkurun kena loading.

Boring btul bila jd cmtu, byk lagi citer best kt bloglist I tu blom baca daa.. Dh la uols tu blogger tegar, compem esk dh update citer lain kan. Alamak terlepas la nk baca nti.

Harap2 line akan cepat normal spt biasa esok. Nti ada yg kata I sombong plak x ziarah blog dorg kan. X mao x mao!!!! Kita still kawan ok, tggu lawatan susulan ye.. Tq2..

--> Line internet uols cmne plak? Ok ke?

17 comments:

mamalieyna said...

huhu..kalo bkn sbb gempa pun, dh slow tenet kt umah tuuu..apatah lg kalo gempa..mmg hampegas betul! :p

*tp kita ni, ditmbhkan lg dgn ke"M"san yg melampau, byk stori tertinggal nih! kata blogger tegar,kan camno?..

faizz said...

kat sini tak gempa pon slow sgt2...nak buka jer dah merayap...sabar jer..

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

kak.. kita x dan nak update pung..akak lagik advance dari kita la ni... :p

puterikurekure said...

bb kite kat umah dah seminggu lembab. nak tgk youtube duration 4 minutes pon tunggu sejam load! gile kan?

SyidaMislan said...

kat opis ni laju mcm biasa jek.bukak 12 pages sekali jalan, ok la so far.

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

memang slow pun...teramamt bangat...ni yang wat skodeng blog kengkawan pun naik maleh

Adlina Husaini said...

rasa camner eh bila gempa tu??

Adlina Husaini said...

rasa camner eh bila gempa tu??

Mama Hanim said...

mamalieyna: tu la kan, spoil mood btul tenet cmtu.
pepun, status tegar amat penting..kuikui..

Mama Hanim said...

faizz: mmg lembap, nk tgk blog pn susah woo..

Mama Hanim said...

Amy: huhu tau x pe.. jgn jeles u..ahaks..

Mama Hanim said...

puteri: mmg tensen cmtu kan.. hanim nk layan upin pn susah woo..

Mama Hanim said...

Syida: alahai jeles btul la gitu. kt SP ni line ofis n umah pn slow semcm je..huhu.. jeles2 dgn syida..

Mama Hanim said...

Anje: Tu yg bt boring gilerz tuh.. nk blog walking pn susah kan.. huh.

Mama Hanim said...

Adlina: rasa takut sgt2.. pening2, meja kerusi cawan semua bergerak2.. mcm berpusing je..

Ena said...

Malam nie kat sini pun tenet so slow.. apatah lg keadaan kat sane tu kan mama hanim.. huhu.. sabar je la kan!..

Mama Hanim said...

Ena: tu la, slow je asik on off plak tu.. apa daaa...
seb baik leh sabar lg..hehehe..