ad ld

Monday, May 10, 2010

ADA IKLAN BRU NI - FAHAM2 LA UOLS

Salam.. Aura rajin je mlm ni utk publish n3, uols sila bagi laluan ye..hehe.. Suka hati ku bila tgk blog ni dh ada iklan baru nuffnang. Ekceli dh lama gak nuff tu asik tido je siang malam sblm ni tp bila kol 12am bru dia bangun daaa. Ada la sebulan gak cmtu, perhh mana tahan beb gitu klu nk cepat kaya..wakakaka..


Nway, skang dh muncul 'penaja baru', td ada nuffnang MAXIS kt area header blog ni. Uols yg baik hati tu sila2 lah klik iklan tu ye, at least I dpt cover byr monthly RM88 MAXIS Broadband ni pn kira ok dh..kuikui2..

Klu x pun, uols bleh klik n view latest produk Pizza Hut dlm iklan nuffnang Pizza Hut yg muncul kt sebelah kanan blog ni. Perhh, nampak mcm sedap tu kan. hehehe.. Kebtulan plak picca pizza sokmo ada kt atas tu, nk jadi 'duta pizza' katakan.. walaweh..

Ok uols, sila bagi chance utk promo ni ye.. Tq2..

11 comments:

Ena said...

ekekeke..

baik punyer promo.. heheh

klik2 di situ.. :)

Mama Hanim said...

Ena: hehehe.. sila bagi peluang la ena ye..

Tq2..ekekeke..

mun-e said...

dh click dh :P

mamalieyna said...

orait...pizza 1! :p

Mama Hanim said...

mun-e: tq2..hehe..

Mama Hanim said...

mamalieyna: okey..siap.. ekeke tq ye..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

mimie makan nasi kerabu.. jgn jeles mama hanim.. hehehehehehe

Mama Hanim said...

mimie: arrr tidakkkk!!!! itu fevret ambo la.. nak jugak..

sgt kejam di situ...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hihi mau kejam lagik ngan mama hanim.. sila sila jenguk blog.. siap ada picture lagikkkkk


hahahahahaahahahahahahahahahah

gelak evil!!!!

:P

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

owwhh mama hanim dah jenguk.. heheehehehehehee

ya rabbi... nyakat suka suki jee.. mama hanim jangan mayah tau

Mama Hanim said...

mimie: huhu.. xpe2, tggu la nti.. nk masak sndri nasi kerabu tu, nk makan puas2..wakakaka..

xde hal mimie, biasa la tu gurau2 ceriakan lg suasana kan..hehehe..