ad ld

Thursday, May 6, 2010

Sesekali Jadi QUEEN CONTROL

Salam.. At last, bru dpt layan blog hr ni. Ekceli bru blk ikut my hubby gi layan futsal, dh lama x menempel, so td rasa nk ikut plak. Spotcheck la skali skala kan, mana tau gi main futsal ke gi main mata dgn aweks..ahaks.. Sori ye Be, gurau je ehehe.. Bagi chance la nk jd Queen Control jap..kuikui2.. Maklum lah, ramai dh kengkawans tu yg dh kawin lbh dri satu mcm trend plak dh, hrp2 jgn terikut plak ye Be. Huhu..

Org lain x bawak anak bini pun gi main futsal td. I layan cik hanim je lah coz xde nk cakap dgn sesape pn. Last2 hanim boring then bw msk kete on a-cond, tido. Kesian gak kt hubby, trus benti n nk blk bila tgk doter dia dh tertido dlm kete. Biasa kul 12 bru abis games, tp ni kul 11.30 dh smp umah. Sori Be, xpe lah lain kali gi lah berfoya foya main futsal tu mcm biasa ekk.. ehehe..

--> Ni tempat futsal fevret kt SP nih since 5thn lps, byk memori.. Klu uols ada masa sila baca N3 lama ni ye.

12 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

cian hanim... akak... okey la tuh abe g main futsal... kalau melencong ke tmpt laen lg haru kan....

mamalieyna said...

sesekali kena sportcek gakkan..hikhik..

puterikurekure said...

:)
awat la alang takde hobi cam papa hanim main futsal. ni dia sebok nak fishing. haihhh~

Mama Hanim said...

Amy: tau x pe.. ehehe..
melencong ke tmpt lain ekk? x boleh wooo.. no no no..huhu..

Mama Hanim said...

mamalieyna: tu la, sesekali apa salahnya kan..hehe..

Mama Hanim said...

puteri: hehe.. hobi hak masing2 kan.. papa hanim lak x suka fishing..

xpe la hobi apa pun, jgn hobi tgok aweks dh la kan..ahaks..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

sekali sekala jd queen yg mengontrol apa salahnya kak..hehehe

BIONIC WOMEN said...

salam..
zaman lo ni meme kena beware, kena jaga laki molek..sebab kadang buke laki kita hok eat hal, tapi saen2 dio hok duk ngasut..bahaya2..hehe
bila agi nak dapat title queen, time gini a..hehe

dalila said...

mama hanim, sesekali menempel pesalhnyer kannnn... kalo saya ikut hubby main futsal ramai gak kengkawan dia bawa family sekali..

Mama Hanim said...

Mrs.Fiza: btul tu..stuju2..hehe..

Mama Hanim said...

Bionic: salam.. tu la, mmg kena hati2 kan..
saing2 hok perangai huduh mmg gitu, nk bt jahat pakat ajok blako tp klu nk bt baik gi masjid ko sore2 jah.. hehe..

Mama Hanim said...

dalila: btul2.. sesekali jd bodyguard katakan..ehehehe..