ad ld

Monday, May 17, 2010

DIA SEKOLAH KT MANA YE?

Salam.. Nk tya skit, klu uols nk drive kenari tu agak2 bleh masuk x dlm tu? Mybe bleh kot bg yg saiz kurus melidi kan..huhu. Heran btul driver Saga tu, dia sekolah kt mana la..

Sape x sakit hati bila terkial kial nk msk kete sndri cmtu. Mmg selfish btul si mangkok driver saga tu, suka hati dia je nk parking agak2 la woi.. Sebelah kanan kau tu byk ruang lagi, saja nk menyusahkan org lain.

Ada 15minit gak la duk terkial2 tu, dtg la si mangkok tu msk kete dia trus blah cmtu je. Mmg kurang ajar apek ni.. Kurang ajar sgt..

14 comments:

BIONIC WOMEN said...

memang ampeh itu apek lorrr...
kasi siku sebijik baru tau..

Lelord said...

hehehehe lenkali kalau de mangkuk yg wat camtu "gores dan menang" aje keta dia

A D I A said...

apek kiasu namanya tu, nak senang dia je. si codrivr tu kena masuk dari pintu driver la gamaknya.

zue @ annaleeya said...

mmg hangin klu cenggini... slalu gak kene kes gini... parking ikut suke jerk...

Ena said...

uhuhu.. ciannye..

camtu la bile ade manusia yg penting kan diri sendiri..

mamalieyna said...

ish2x..mmg sungguh selfish kalo camni gayenye..huhu..

*glamer aa kete proton saga tu..KAB 3238..hehe..

GreenJade said...

baru pra-skolah kuts Wani..lom blajar pendidikan sivik gitu ler

kalu I mau siku serebrum dia..haihhh

Mama Hanim said...

Eily: huhu.. bila apek tu sndri terkena bru dia tau la..

Mama Hanim said...

Lelord: terliur gak nk bt cmtu.. tp semangat blum mari daaa..hehehe..

Mama Hanim said...

Adia: tu la, klu kbtulan time pakai seluar xpe, klu baju kurung alahai..

Mama Hanim said...

zue: skang ni ramai yg jenis cmtu sebenarnya kot..

Mama Hanim said...

Ena: tu la, klu jmp lg lain kali dpt balas kt dia cmtu best gak kan..huhu..

Mama Hanim said...

mamalieyna: huhu nasib la sape suh kurang ajar dgn blogger ala2 tegar kan..ahaks.. padam muka lu huhu..

Mama Hanim said...

Tinie: dia absent masa kelas moral kot.. kesian dia kan.. x sempat belajar..huhuhu..