ad ld

Sunday, May 23, 2010

Kena NYANYI La Pulak - Uols SANGGUP?

Salam.. Hari ni start minggu bru di Kedah. Tgk schedule agak bz coz kena settle marking exam my students, alamak kurang la skit masa 'berfoya foya' cmni..huhu2.. This week gak ada sessi practice utk Program Hari Pendidik bg lecturer plak. Alahai masa utk lecturer bersuka ria lg la tu, bestnya hihi2.. Tp yg ni I pn kena nyanyi plak dh, nyanyi ramai2 lah lagu apa blum kompem lagi.. ala2 koir gitu.. Seb baik ramai2, klu nyanyi single sori la, x dapek den nk nolong ekk..

Lega coz tu majlis tertutup klu x alamak laki aku dtg tgk la.. Td pn dh call dia cer skit psl ni, dia dh gelak bila pulok bini aku reti nyanyi.. Nk join la, nti leh komen ala2 AF!!!! Caya lah, that's my wife!!!!
Aduyai blom apa2 lg dia dh provok daaa, pressure la cmni kn bt persembahan terbaik kan..(ye la tu).. kihkih2..

Ok lah uols, got to go.. Jumpa lg ye..

--> Internet still slow, harap maaf pasal komen n blog walking..

8 comments:

Ena said...

wah. bestnyerrr..

en apun segan nak join koir or nasyid.. malu.. heheh..

mesti suara akak sedap kan! sebab asben nak jd juri ala2 AF? saper? ala2 Aznil ok la.. sejuk ati.. heheh

Kancilbiru said...

apa lagi...nyanyi la macam artis..bukan senang nak dapat peluang tu..hehe

Nurul Harun said...

nnt nurul boleh vote hehee ;p

Mama Hanim said...

Ena: huhu..kena join sbb paksa rela tu..no excuse dh..

sedap kerrr??? kuikui2.. ena bagi chance la ye.. huhu..

Mama Hanim said...

Kancilbiru: kihkih..sesekali layan je lah kan..

Mama Hanim said...

Nurul: ok je, tp jgn vote utk kuar plak ye..hehe2..

GreenJade said...

sporting nye

ni kalu kasi mic kat incek Ery ngomen2 mau fanas2 vontot akok Wani kena smash ni hik3

Mama Hanim said...

Tinie: hehe2.. tau xpe..

x sanggup aku mendengarnya.. kuikui2..