ad ld

Thursday, May 13, 2010

ADAMAYA KE PIALA THOMAS

Salam... Nti kol 6.30pm jgn lupa uols, ADAMAYA - Final Episode.. Kang ada yg nangis plak lupa tgk..ahaks.. Err, tp still bleh layan dlm internet kan.. Oppss tp ada satu lagi uols, badminton Thomas Cup pn live masa tu ok. Malaysia vs China klu x silap. Amacam, agak2 nti ada kes yg berebut siaran tv x kt umah uols? Huhu, x dapek den nk nolong ekk..

My hubby dh siap sms, ptg ni nk trus blk umah layan badminton. Ayakk, dia lupa kot kes ADAMAYA tu, x pun buat2 lupa apo.. Makin semangat la nk tgk badminton coz semlm M'sia menang game point dgn Hafiz Hashim, dh la asal Kelate junior skolah dia plak tu.. Nk tumpang bangga la tu..ahaks.. Pepun, semoga kemenangan terus berpihak kepada Malaysia. Lgpn dh lama sgt x menang Thomas Cup since 1992 kan.. Lama gilerzz tu..

Uols rasa apa kesudahan cer ADAMAYA tu? Yg dh tgk online tu bt x tau je lah..hehe.. Adamaya..Adamaya..Adamaya..

Ok uols, I nk settlekan apa yg patut dlu, ptg ni kita relaks ok.. Adios..

8 comments:

atty's said...

kty nasib along keje ptg..jadik leh layan adamaya..lgpun satu jam je kan ..nanti abis leh cont .nengok badminton lak ..

mamalieyna said...

huhu..nmpknya kena beralah tgk tv kecik dlm bilik la layan adamaya ptg ni..huhu..

*kesudahan?..herm..maya berbaik ngn adam la kan..pastu dani gila talak (kt bini asal dia) +gila bayang (ngn maya)..haha...suka suki jer :p

Zaidah said...

nak tengok adamaya pastu selang sli ngan badminton bleh kan..hehehe

BIONIC WOMEN said...

camner??/puas hati ngan last episode adamaya?..biasaler drama kan?macam tu ler endingnya

Mama Hanim said...

kty: hehe.. best kan kty, tp bab badminton tu silap info la, sori ekk..

Mama Hanim said...

mamalieyna: huhu, cmne? x perlu tgk tv kecik dlm bilik la semlm kan coz xde badminton.. ahaks.. sori ye eiyna.. silap info daaa..

Mama Hanim said...

Zaidah: hehehe.. btul tu tp x perlu coz xde badminton kan.. sori2..

Mama Hanim said...

Eily: puas hati.. tu la, cm biasa la cer melayu kan, tp tetap best..hehe..