ad ld

Monday, May 10, 2010

BARU DPT TGK BLOG

Salam.. Bru dpt online kt umah, kt ofis td seharian x leh layan blog, line slow dan slow dan slow mmg slow. Alahai geram btul, harap2 esok line dh ok la kan. Kt umah plak still slow tp ok la skit dri semlm.

Tgk paper hari ni byk gak cer pasal gempa semlm. Havoc gak rupanya kt Penang n Sg Petani, coz kebykan bangunan yg 3 tingkat ke atas dpt rasa kesan gegaran semlm tu.

Rasa agak pelik je bila tgk blog ni x de n3 di siang hari, huhu.. Nmpk gaya kena catch up blk la, kata nk jadi status tegar kan. kuikui2.

Ok lah uols, cau dlu..

6 comments:

mamalieyna said...

seb baik tak terasa kt sini..kawe dok tgkt 13..haru gk kalo leh rasa nih..huhu..

*hehe..cepat standby 3 n3 for esok..kata blogger tegar! ekeke..

Lelord said...

hehehehehe blogger tegar

rynas said...

pesal saya tak rasa pun ekkk..

Mama Hanim said...

mamalieyna: wah, tgkt 13 tuh.. klu ada kt sini x tau la kan..hehe..

**ni tgh prepare la ni..huhu..

Mama Hanim said...

Lelord: hehehe mcm best je bunyinya..kuikui2..

Mama Hanim said...

rynas: sebahagian area je kot..