ad ld

Wednesday, May 5, 2010

Dua Ceramah Motivasi

Salam.. Hari ni agak bz coz ada 2 undangan ceramah di sekolah area SP nih. Mybe x sempat nk ziarah blog uols yg ada kt bloglist I tu, tp Insya Allah mlm nti I akan bt kunjungan balas ok. Sori juga ada komen yg blum dijawab coz semlm hujan sgt lebat, line broadband kurang cun lah.

Utk Lelord, tag semlm dh disimpan dlm stok n akan dilunaskan sdikit masa lagi, harap bersabar ye..ehehehe..

Terima kasih utk uols yg sentiasa sudi singgah blog nih. Sgt jeles dgn uols yg dpt publish 3 n3 ke atas dlm sehari tu, huhuhu.. Hebat2..

Ok uols, got to go, jumpa lagi ye.

2 comments:

mamalieyna said...

waah bersiap nk g berceramah motivasi ke ni..nape tak ceramahkan kitorang ni dulu..hehe.. :p

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehe.. layak berceramah utk bebudak bawah umur je.. yg duk layan blog ni semua dh lebih umur..kihkih2..