ad ld

Thursday, May 27, 2010

Plan Cuti KU Esk - Uols Apa CER?

Salam..Hari ni dh khamis kan, cepat je rasa minggu ni. Esok cuti uols plan gi mana? Honeymoon, makan2, jln2 or blk kg? Pepun semoga semua plan uols terlaksana ok. Kami plak postpone plan ke next week cz cuti ni bz kenduri kt umah mok pengasuh cik hanim.

Jumaat esok dh lepak kt sana, majlis nikah tghari n kebtulan rombongan pengantin plak Kelantan mari wooo.. Dpt la I n hubby bermewah mewahan cakap loghat ibunda ku sesuka hati..huhu2.. Oohh pastinya suasana itu akan spt di Kota Bharu je rasanya.. Best2..hehe..

Sabtu plak bru kenduri, maknanya mmg kena gi situ awal2 pagi lagi. Ye la gi tlg2 apa yg patut kan, plg tidak pn tlg tengok je..kih3.. Pepun, mmg family mok tu sgt baik, sgt2 baik. W/pn kami ni perantau kt kedah ni, dorg layan kami spt keluarga sndri.

Bukan mudah nk jmp org2 mcm tu lbh2 lagi masa skang kan. Syukur sgt hanim dpt pengasuh yg baik n bagus cmtu. Dh byk jasa mereka utk kami, so hrp2 dpt la kami berbuat something useful utk majlis kenduri tu nti, Insya Allah.

--> Org berbudi, kita berbahasa kan, x rugi pun. Btul x uols?

6 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

mie tak dapat lik chemor perak.. huuuwaaa.. nangessss...


klik sinie jom...

Ena said...

huhu..

memg ena jeles..

ebb ena ntah bilenak balik kampung.. uwaaaaaaaaaaaaa...

Uruchimaru @ kf said...

hee.......slmt bercuti mama hanim !

SyidaMislan said...

fuyo, weekend schedule dah penuh?
kita takde plan pape, except nak pegi event kat pavilion.jom minum susu!

puterikurekure said...

betul sangat! setuju!!!

macam hanim, khalish pon dapat mak bela yang baik. jenis tak berkira langsung. :)

Mama Hanim said...

Mie; sabar...sabar...jangan nangis luu...ader lagi cuti bulan jun nanti...birthday Agong..ahakss..

Ena; tak per...rayer confirm balik..kann..kannn..ssshhh jangan nangis tau..

kf; toceh....toceh...toceh..

syidamislan; kira der gak tu...pavilion lg..janji leh cuci mata..lalalalala.....

puterikurekure; syukur...bukan senang nak cari pengasuh yang ok skang ni...bila dah dapat tu..alhamdulillah...kira rezeki khalish la tu...:)