ad ld

Thursday, May 13, 2010

LEMBAP MCM SIPUT

Salam.. Adoyai tensen btul la, tenet slow gilerz kembali bt hal lah. Bru je smpt tgk 1-2 kt bloglist dh lembap nk loading.. Bila nk settle nih? Tp td masa lunch ada jmp 5org kwn, dorg kata semua line internet x kira berukband ke brand apa skali pn mmg teruk 2-3hari ni kt SP.

Settle la cpt2, please do something la internet provider tuh. Klu customer lambat bayar, pandai plak bar line, siap ada xtra caj lagih, tp bila line mcm mangkuk bt x tahu je. Geram btul aku..

Ok klu nk kata customer ramai sgt kt SP ni, nape mcm xde inisiatif utk make sure coverage makin baik. Boleh x bila kita gi kt customer service, dorg jwb,' Maaf lah, line dh tepu coz pengguna ramai online di sesuatu tempat.' Bagusnya jwpan dia kan.

Pastu utk elak line tu tepu cmne? Kena pindah tempat lain agaknya kot? Pandai plak dia jwb,' X la smp pindah, cuma tukar waktu online, mybe guna lwt skit or lg awal dri biasa. Ello!!!! Masa nk sign dlu xde sebut pn pasal tepu ke susu tepung ke cmni. Contract ni bayar bulan ok bukan bayar ikut waktu guna. Klu prepaid lain cer la. Alahai cakap senang la kan, x pun mcm lagu Amy Search,' CAKAP MMG MURAH'.

--> Boring, meluat dgn jawapan yg skeptikal.. Service teruk..
--> Autopublish.

8 comments:

wawa:mama faheem said...

yup..mmg line slalu problem ngn b'band itu.patutnye upgrade la line tu kalo dh tau org ramai dh pkai kan..mama hanim kn..

mamalieyna said...

yela..kengkadang mmg hangin dibuatnya! kalo service tak ok, takde lak bayaran balik! mood nk BW pun jd kureeng gara2 tenet yg lembaps nih..huh!

puterikurekure said...

sama la ngan kite. brokben sucksss!!!!!!!!

hangin je.
:(

Mama Hanim said...

wawa: tu la kan, masa promosi bagai nk rak, once kita dh sign bt bodo je..

Mama Hanim said...

mamalieyna: klu kita guna dh exceed limit tu lain la cer kan.. ni asik slow je apa hal..huhu..

krg makan nasi xpe, jgn krg tenet..ahaks..

Mama Hanim said...

puteri: pakai line apa pn sama je kt sini.. boring btul..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

siput sedut masak lemak nenas sedap kan.. :D jeheheheehehe

tetibe pulak..

Mama Hanim said...

mimie: menu yg bagus.. sedap tu..huhu..