ad ld

Tuesday, July 20, 2010

Warning : N3 Ni Utk Gegirl Yg Dh Kawin Je Ok

Salam.. Nk tya uols, agak2 la apa reaksi spontan uols bila tgk picca ni? Best? Geli? Meluat? Suka?

Ok2, ni nk tya gegirl yg dh kawin tu, klu tetiba ada view cmtu semasa husband uols duk Q belakang dia nk amik nasi ke, kt bank ke or mana2 je, uols selesa x? Mmg lah klu tya org lelaki maka jwb dorg,' Rezeki jgn ditolak'. uhuk..
X mau cer byk.. Lu pikir la sndri..huhu..

-- Pengomen tegar blog ini -  syida, eina, tinie, eily, amy, ena, mimie, niza, k.zai, nizaa sp n sewaktu dgnnya, ayat2 kamu diperlukan..hehe..

42 comments:

emieysandra said...

dahsyatnyer fesyen sekarang..ish3..

~_^

A D I A said...

motif pakai baju see thru tapi badan berselulit gitu. rasa nak pelangkung je budak ni.

Adlina Husaini said...

ya rabbi!!! kalau laki ina dok belakang dia cepat2 ina tarik dia p tang len.haishhhh apa punya pompuan da..bek takyah pakai terus baju hitam jarang tu..pakai bra saja cukup dah

Uruchimaru @ kf said...

opss.kunci mulut !

zue @ annaleeya said...

mak aihh... ader gak pesen gini.. memalukan...

Kancilbiru said...

laaaaaaa gambar kot depan tak dak ke? hahahah...ee tak senonoh pakai baju macam ni...adik badik bogel jer...

BIONIC WOMEN said...

panas ler akak cuaca sekarang...hehhee..
gelikan tengok..tu dia nak tunjuk bra baru dia ker, nak tunjuk lemak dia kot2 ada pusat pelangsingan berminat nat offer dia...hehe
kalau eily ler, mesti x lalu dah nak amik makanan tu, dalam hati membara jer..tarik jer tangan laki g kat tempat lain kot...huh..
sesia saper tngok tu wat dosa ngan mata..hehe

Nashays said...

kalau takde spare tu ok kot..p serupa tak yah pakai baju..xde beza ngn topless

Mama Hanim said...

emieysandra: vogue la tu konon bg dia..

Tq sudi dtg sini..

Mama Hanim said...

Adia: tau xpe..huhu.. geli weh..

Mama Hanim said...

Adlina: tu la pasal.. kain apa ntah bt baju cmtu..

Mama Hanim said...

Kf: huhu..free show apa..

Mama Hanim said...

k.zue: view nk jelik kan..

Mama Hanim said...

KB a.k.a niza: lalu ke nk tgk kot depan? nk berkenalan ke? huhu..

Mama Hanim said...

Eily: yg kaler pink tu mahal kot, sbb tu nk show kt org ramai.. brand apa tah..
tak pun nk bgtau dia pakai saiz apa.. oiii plz la..

Mama Hanim said...

Nashays: huhu..apa jenis org daaa.. dh la tpt kenduri cmtu ramai org tua n budak2 kan.. memalukan btul..

Tq sudi dtg sini ye..

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

uwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! amy terus loya2 muntah tgk gambar nih! brengset nyer pempuan!!!

SyidaGorjes said...

sedarlah diri anda yang berselulit macam michelin, pakai la tops atau inner.aku yang kurus ni pun tak pakai cenggitu.sekian, terima kasih.kerjasama anda amat dihargai.

asked said...

itu baru tengok dari belakang..
of tengok dari depan mcm mane..

nyum3..

takleh nk salahkan dia.
maybe dia terlupa @ tak tahu tentang mende2 macam ni..


semoga dia diberi hidayah dari Allah untuk menjadi wanita islam yang betul2 islam..
amin..

Mama Hanim said...

Amy: huhu.. tau xpe..

ooppss, jgn muntah byk sgt ok, nti kurang cecair badan..kui3..

Mama Hanim said...

Syida: perhhh.. amik ko..huhu..

terimalah kata2 menusuk kalbu dri yg gorjes dan kurus.. hehe..
terima kasih atas kerjasama anda..

Ena said...

tu namanya org yg terlebih berfesyen.. sampai memnysahkan org lain.. adeihhh!!

Ju@Lucky^Mummy said...

erkk... !!

Speechless!!

huhuhuh

Adyshariz said...

dasar pakai baju tak tgk body.. tak lawa langsung..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

eehhehe cer bagitau mie kat manakah nak jumpa ini budak.. nak kasik tazkirah sikit.. emmmmmm
kalau body lawa solid molid pun rerasa tak patut pakai cenggini kalau dia itu seorang yang ISLAM..
mie pun tidakla warak mana.. tapi kalau macam nie.. memang dah amat MELAMPAU...
n rerasa kalau mie ada kat situ mie akan cuit kot budak tuh.. tnya.. kenapa kat belakang tak linen kan.. tak cukup duit nak beli kain linen kerr.... issskkkhh geram sungguh tengok....

kenduri kawen kan nie mama hanim???


“Dua orang ahli neraka yang belum pernah saya lihat adalah : kaum yang memegang pecut bagai ekor lembu digunakan untuk memukul orang (tanpa alasan), orang perempuan yang berpakaian tetapi telanjang bagaikan merayu-rayu melenggok-lenggok membesarkan cemaranya bagaikan punuk unta yang mereng. Mereka tidak akan masuk syurga dan tidak akan dapat mencium bau syurga, sedangkan bau syurga dapat dicium dari jarak yang sangat jauh”
(Riwayat Muslim)

Dalam sebuah riwayat dari Abdullah bin Abi Salamah bahawa Umar Bin Khattab r.a menghadiahkan kepada seseorang dengan pakaian nipis buatan Mesir Lama, kemidian berkata , “Jangan dipakaikan kepada isteri-isteri kamu!” Lalu seseorang berkata “ Ya Amirul Mukminin aku telah memakainya untuk isteriku, kemudian memutarkan badannya tetapi tidak kelihatan auratnya .” selanjutnya Umar berkata, “Memanglah auratnya tidak nampak, tetapi bentuk tubuhnya nampak”


subhanallah....

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

MrS. F!zA said...

agknya dia tak pasan baju dia transparent kot ni :p

kella said...

ya ampun!! terkejut nya bila melihat gambar ini! masyaallah... mcm tak pakai baju je! kat depat tu tak tau la gumana gamaknya..

" ok b, u duduk je bio i amikkan nasi u! tak perlu q la camnih!"
hahahaha tak kuasa lah! :D

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

klik klik nunang mama hanim... :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

mamalieyna said...

lmbt pulak nak mengomen..huhu..

weeeiiii...wat malu kaum jerlah...!
kalau en suami eina tgh dok Q blkg dia, sure eina tarik dia, pi kot lain..haish..tak sanggup nk pandang..tp for sure en suami ni, mata melirik je..haish..!

GreenJade said...

wakakaka mmg ferempuan terlampau ini brengset..she drop our water face la Wani..cisss...!!

pesen ulu banat mane la ini org dress up noo..buta seni kah?buta warna kah? or buta pesen kah?

kalu Q dpn laki ambo..ambo amek stoking kasi tutop mato dio lah hik hik hik

Mama Hanim said...

asked: klu depan pn clear cmtu gak mmg x senonoh btul la.. gi kenduri pakai cmtu, xde rasa malu pd org2 tua langsung.. huuhhh..

Mama Hanim said...

Ena: kesian gak kt dia mybe ada something x btul dlm fikiran..huhu..

Mama Hanim said...

Ju: huhu..

Mama Hanim said...

Adyshariz: tu la kan..tau xpe..huhu

Mama Hanim said...

mimie: tu dia cik puan mimie dh bg tazkirah.. amik kau..huhu..

btul tu mimie, tu kt kenduri kawin..mmg sgt la over kan baju dia tu.. apa nk jd daaa..

Mama Hanim said...

mrs.fiza: sgt kesian klu dia btul2 x perasan kan..huhu..

Mama Hanim said...

kella: huhu..sgt jelik kan tgk tu..

Mama Hanim said...

mimie: tq2 mimie..

Mama Hanim said...

mamalieyna: xpe lewat komen pn, xde hal lah.. still diterima..hehe..

tu la pasal, x senonoh btul baju nya..geli aishhh..

Mama Hanim said...

Tinie: mmg lah sgt terover baju tu.. ganggu ketenteraman btul..huhu..

ayaakkk.. menyusahkan org je, smp kena pakai stokin tu..kui3..

~ain said...

opssssssssss.... hehehhee

Mama Hanim said...

Ain: huhu..