ad ld

Wednesday, March 23, 2011

Gi KFC Tambah Lemak Di Waktu Hujan

Lewat bersiaran hari ni, agak bz lbh tahap biasa plak. Dh dekat lunch hour ni bru reda skit.. Semlm my gegirl Hanim request nak makan KFC plak coz katanya,' Hujan ni mama, cmne nk gi kedai Di Sayang, klau kfc tesco xpe la sbb parking kereta ada bumbung kan,'. Papa dia hanya mampu geleng kepala je lah dgr ayat tu..alahai.



Setakat 2 ketul ayam spicy Hanim makan selamba je aunty. Makan baik katakan..hehe..Ptg nti tak tau la kt mana plak dia nak makan, xpe lah mana2 pn, mama dpt join skali kan. la la la.. Jom makan aunty2 sekalian.

-- (Gambar) Majlis Ulang Tahun Tengku Ratu Haidar Anak Que Haidar, Linda Jasmine
-- Cara Semak Keputusan SPM 2010 Melalui SMS Mulai 23.3.11
-- (Gambar) Fasha Sandha Di Parti Halloween
-- (Gambar) Miera Liyana Tak Sedar Baju Terlampau Seksi, Nmpk Sisi Payudara????

10 comments:

BIONIC WOMEN said...

bila tengok hanim makan, baru terasa lamanya x makan KFC, idea baik utk ngepow gaji papa dhiya esok nih..hehe

mamalieyna said...

lama tak makan, tuggu en abah arif balik la..hanim la ni, menggoda sgn ayam KFC..hee..

diana said...

tengah diet..
nak kempiskan perot londeh ni..
hahhahaha

Ena said...

ena pun skrg ni suka benor makan ayam kf c. nak nak yg mekdi.. naper ntahhh.. dulu huby jekk.. skrg dah jangkit ngan ena.. abis la... huhuu..

ieda said...

suke2 .. dah lama x makan KFC nie :)

Mama Hanim said...

Eily: hehe, jom2 tambah lemak..

Mama Hanim said...

Mamalieyna: ayam kfc mmg menggodakan..huhu..

Mama Hanim said...

diana: saya pn ada niat gak utk diet, tp semangat blom kuat daaa..hehe..

Mama Hanim said...

Ena: tu la kan, kfc mekdi semua best je..

Mama Hanim said...

ieda: jom kak kita makan2..