ad ld

Tuesday, June 1, 2010

Sedap Sgt Ke Smp Hari2 Bleh Telan Tu?

Salam.. Ptg semlm gi makan kt kedai Nasi Ayam Periuk Besar lagi.. Dh dua hari ni, klu esk ke situ lagi maka catat hatrik la hari2 makan nasi ayam black pepper..huhu..

Dlm hal ni cik hanim x bersalah at all..(chewahh, nk cari penyebab konon tuuu). Ekceli si papa hanim yg dh mcm habit, tiap kali I kuar ofis msk kete hubby akan tya,' Kita nk makan kt mana ni? Then masa tu lah I n hanim akan berebut bg suggestion pilih kt mana..(tp hanim je yg slalu menang..huhu).

So semlm pn cmtu gak, ayat sama 'Hanim nk makan nasi ayam'. Maka bergerak lah menuju Lagenda Height. Dan juga spt biasa: Meja yg sama, pilihan kerusi yg sama, menu yg sama dan rasa yg sama.

Burrpppp.. Alhamdulillah..

--> N3 autopublish..

10 comments:

mrs.ecam said...

hahahhah klako...xpela yg pntg perot knyng kn....

TuYa said...

mesti sedap sangat kan sampai nak kesitu je kak..
yang penting berbaloi2..hehehe

Ena said...

teringat pulak kat anak dara ena si anis tu.. bile tanye nak makan apa.. terus cakap nak makan nasi ayam.. bile dah beli (tapau je) dier tak mooo makan pulak... uwaaaaaaaa...

seronok tgk hanim makan.. bile la si anis tu nak makan camtu kan!..

BIONIC WOMEN said...

mama hanim..bagilah tips macamaner nak suh Dhiya makan macam hanim..huhu
Dhiya xnak makan ler skang..apa nak wat ek?

GreenJade said...

wahhh sure seronot tokei kedai tu udah dpt regular customer baru gitu

Mama Hanim said...

mrs.ecam: hehe.. btul tu, stuju2..

Mama Hanim said...

Tuya: hanim klu pasal taste makan mmg perfect.. mmg berbaloi2 sbb dia sebut n makan smp habis.. huhu..

Mama Hanim said...

Ena: hehe.. mesti anis terkejut tgk selera hanim makan.. jenis 'makan baik' punya..

anis minum ribena tak ena? hanim minum since umur 1thn lbh lg, mybe selera makan sbb vitamin C kot.. tak tau la..

Mama Hanim said...

Eily: x reti la nk bagi tips.. tp hanim byk minum ribena, 1 botol besar 2liter sebulan.. hari2 minum selang seli dgn susu..

mybe sbb tu berselera makan..
cuba la kt Dhia..kot2 ok..

Mama Hanim said...

Tinie: mana x seronot t.kedai.. hanim gi simpan duit kt situ at least 2kali seminggu..huhu..

mama papa hanim gak la yg tlg 'simpan'..