ad ld

Thursday, June 17, 2010

ADA KAH MEREKA SELAMAT?

Salam.. Apa perasaan uols tgk picca ni? Agak2 cmne la keadaan driver nya kan, or lbh teruk lagi jika ada penumpang kt belakang kete tu? Picca ni I snap tghari td, sgt2 terkezut mula2 tgk tu. Ngeri sgt kan.. Semua road users lain mmg terpaku, geleng2 kepala bila kete tu lalu..


Nmpk ada gak yg tya driver tow tu cmne accident berlaku, tp I x dpt dgr dgn jelas conversation dorg. Just bleh agak la, kete tu mybe terbalik or kena hentam dgn kenderaan lbh besar dri belakang kan.

Musim cuti sekolah cmni mmg byk sgt kita dgr kes kemalangan. Harap2 road users sntiasa lah berhati2, bertimbang rasa n berhemah di jalanraya kan.

Ok la uols, take care ok.. Jumpa lagi..

2 comments:

mamalieyna said...

uuik seramnye..mesti teruk tuu...!

eina pg td pun ada tgk eksiden gak..kete terbalik..huhu..seram jerlah!

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

selamat ke dak dear pemandu n penumpang... nauzubillah..

ingat lah orang tersayang... huhuhuh

berhati hati memandu

tapi kekadang kiter amat berhati hati.. tapi orang lain plak yang buat onar.. cam na???

klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...