ad ld

Wednesday, June 16, 2010

SHOWDOWN 2010 - SUPERB

Salam.. Ada yg tgk SHOWDOWN 2010 td? Mmg superb kan skill dorg tu, phewww...sgt2 perfect every single step dance semua group tu, especially WAKAKA.

Mmg since last two week lagi Wakaka punya show sgt menarik, group lain pn ok gak n ramai yg skillful lah dlm group masing2.. Bleh tgk skill individu bila dorg competed dlm sessi battle, teringat mcm satu scene dlm filem 'White Chick' yg lawak tu..huhu..

Mlm ni layan t.v dgn hanim je lah, papa hanim kuar layan game Sepanyol vs Switzerland dgn his kengkawan kt kedai mamak..huhu.. Ramai yg minat Spain tu pasal tgk kt sana meriah la nk sorak2 pn kan.. Lelaki dan bola, biasa la...

Ok lah uols, nk melawat kejap. Siang td x dan sgt nk ziarah blog kengkawans kan..

4 comments:

mommyYen said...

huhu..wakaka memang bes,superb..tp floor fever juga bes kan mama hanim..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

alla tak sempat pun tgk.. huhuuhuhu.. len kali kena soh mama hanim roger mie lahh.... hehehe tgk kat youtube la jawabnyer... ehehehe

klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...

Mama Hanim said...

mommyYen: stuju2.. bleh kata semuanya best la kan..

Mama Hanim said...

MiMIE: Ohhh ok je, len kita tgk sama2 ye..hehe..
err, tgk online pn ok gak..