ad ld

Monday, June 28, 2010

Cerita Kedai Kopi

Salam.. Slmt pagi isnin uols.. Biasa la ramai gak yg monday blues hri ni kan..hehe.. Tp I kdg2 je terasa monday sickness ni, maklum la kedah kan start keje ahad lagi..kui3..


Ni nk cer di my Sunday.. hehe.. Ptg semlm ada permintaan dri my lovely doter hanim nak makan kue teow sup katanya. So b4 smp umah tu singgah la dlu kt kedai sup femes di Pengkalan Baru. Mybe bleh kata sape yg duk SP ni especially 'pecinta makanan' mmg tahu kedai ni.


W/pn berorientasikan sup, tp another superb menu nya adalah nasi ayam.. My hubby mmg mesti order this menu.. Mables.. Nyam nyam..

15 comments:

~ain said...

erk... lapar nasi ayam.. sama laaa kat tganu tak de monday blues.. tapi sunday blues.. hehhe

y@n@ M!B said...

sup anis utara dtg dr cni la kut..huhu

y@n@ M!B said...

sup anis utara tu dtg dr cni la kut..hehe~ =)

Mama Hanim said...

Ain: hehe..jom2 makan..
btul tu, sunday blues la kito..

Mama Hanim said...

y@n@: btul kot..hehe..

tq sudi dtg sini ye..

Ena said...

ena pun suka ngan kuy teow sup.. waa.. dah lama tak makan.. huhu.. nak kena cari gak nie..

Mama Hanim said...

Ena: hehe..jom2 makan ena..

BIONIC WOMEN said...

mama hanim ni kale entry bab makan2 mesti wat air liur den meleleh..sabor je le

SyidaMislan said...

bila la kita nak try ktiow sup kat sana tu...huhu

Mama Hanim said...

Eily: hehe.. jgn marah ekk.. jom makan sama2..

Mama Hanim said...

Syida: dtg je SP..skali rasa compem nk lagi..hehe..

AYU said...

ayu kalau gi utara...teringin nak makan pesembur...

Mama Hanim said...

Ayu: best gak tu..jom2..hehe..

Kancilbiru said...

niza kalau balik sp balik2 marina, marina..hehe

Mama Hanim said...

Niza: marina pn best kan..hehe..

marina yg dekat hotel baru tu ekk?