ad ld

Tuesday, June 29, 2010

Luna Maya - Ariel Berpelukan Di Penjara

JAKARTA - Pengacara terkenal, Luna Maya berpelukan dengan kekasihnya, Ariel Peterpan di sebuah pejabat polis selepas mereka berpisah selama enam hari, lapor sebuah akhbar semalam.


GAMBAR fail 14 Julai tahun lalu menunjukkan Ariel (kiri) dan kekasihnya, Luna Maya di Jakarta

"Oh ya, mereka berpelukan di dalam (tahanan)," kata penerbit album bad Peterpan, Capunk dalam laman Twitter miliknya yang menceritakan kunjungan kekasih Ariel itu.

"Mereka makan berdua. Luna bawa makanan banyak sekali. Terus dibahagi-bahagikan dengan yang lain," tambahnya.

Menurutnya, Ariel kelihatan sihat semasa dia melawatnya.

"Tadinya, saya fikir dia bakal bimbang kerana tempatnya agak menyeramkan. Tetapi ternyata tidak, tempatnya nyaman," kata Capunk.

Ariel ditahan di pejabat polis itu kerana dia menjadi suspek dalam pengedaran klip video seks melibatkan Luna Maya dan seorang lagi pengacara Cut Tari. - Kosmo

5 comments:

Drama Mama said...

ohh tak tahu pun pasal kes ni. tapi ada dengaq2 pasai kes video tu..ingatkan ariel yang dalam video tu. tsk tsk

macam2 lah kisah artis ya

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Mama Hanim said...

Drama Mama: hehe..

tq sudi dtg sini ye..plz come again..

Zaidah said...

memacam citer artis nie...

Mama Hanim said...

mcm2 hal kan k.zai..huhu..

Uruchimaru @ kf said...

kawen sajelah diorg ni abis citer..