ad ld

Wednesday, June 23, 2010

Datuk K Beli Plat KCT 1 RM66,550

ALOR SETAR: Suami penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin menjadi pemilik nombor pendaftaran kenderaan KCT 1 dengan nilai bidaan RM66,550, semalam.

KERTAS semakan nombor pendaftaran yang dipapar pada papan kenyataan di Ibu Pejabat JPJ Kedah di Alor Setar semalam.

Berdasarkan senarai nama yang dikeluarkan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Kedah, nama Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa disenaraikan sebagai pemenang bagi bidaan untuk memiliki nombor emas itu.

Selain Khalid, 192 nama lain yang membida nombor pilihan masing-masing menggunakan pendaftaran KCT turut disenaraikan dengan KCT 1 muncul nombor pendaftaran yang mempunyai nilai paling tinggi.

Semalam, akhbar ini melaporkan penyanyi terkenal itu menjelaskan beliau bukan pembida utama nombor pendaftaran kenderaan berkenaan seperti yang dilaporkan akhbar sebelum ini.

Sebaliknya, pemenang Bintang Paling Popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian ABPBH 2009 itu memberitahu pembida sebenar yang dimaksudkan adalah suaminya sendiri.

-- Petikan bharianonline.
-- Bestnya byk duit kan uols..

21 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

dasatnya! demua dia cari kalo boleh.. keta siti, plat num 5171(SITI) ahahaha org kaya sng kan..huhu

zue @ annaleeya said...

hmmmm... klu dah terlebih duit cmtulah... kita nih blom ujung bln dah kering... huhu!!

Mama Hanim said...

Mrs.Fiza: biasa la tu, duit byk sgt.. huhu..

Mama Hanim said...

zue: huhu.. asik2 tgk kalendar je kan..ahakss..

Cik E said...

orang banyak duit boleh la kan..

SURIA AMANDA said...

orang banyak duit and x tau nak curah duit tu kat mana..macam2 la dia beli...

Mama Hanim said...

Cik E: tau xpe..hehe..

Mama Hanim said...

Suria Amanda: btul3.. duit byk sgt, smp x tau nk beli apa dh kan..

Tq sudi dtg sini.. Ada masa n sudi, sila dtg lagi, n be my follower too..hehe.. Tq2..

Lelord said...

huhuhu nak gak de wet byk2 nih

mamalieyna said...

huhu..ruginya duit buang ke situ jer.. tu la org kaya kan...

Mama Hanim said...

Lelord: stuju3.. nak jugak..hehe..

Zaidah said...

SAYANGNYER DUIT....DAH TAK TAHU KER DUIT BEBANYAK TU NAK BUAT APE...APALAH KAN...

Mama Hanim said...

mamalieyna: huhu..mcm2 bleh bt dgn duit 60k tu kan..

faizz said...

Duit2 dia berlipat2 tak tahu nak simpan mana dah....

Mama Hanim said...

Zaidah: amaun tu kecik je bg org kaya cmtu kan..huhu..

Mama Hanim said...

faizz: stuju2.... hehe..

Tq sudi dtg sini..

ravishingpeacock said...

pergh..

Mama Hanim said...

r.peacock: tau xpe..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waahh duit dah lebih lebih sangat la tuh... emmmm kenapa la tak wujudkan rumah utk anak yatim ke umah org tua ke.. kalau dah kaya sgt .. baik buat / buka umah umah cam tuh.. dah tentu pahala dapat sampai mati sok sok... huhuhuhu

Mama Hanim said...

Mimie: huhu..stuju3..

Adlina Husaini said...

sayang sgt duit tu..tan sri mokhtar banyak duit, labur buat masjid segala..lagi berkat..