ad ld

Tuesday, June 22, 2010

Cer HARI BAPA - Part 2

Salam.. Semlm ekceli cuti,  ke Changlun Kedah, hantar my sis dpt further study. Dia dh dtg lepak kt umah since 3-4 hari lps, suka la hanim coz dorg mmg rapat. At least rindu hanim dh terubat, klu x hari2 dia nk call mokcik dia tu..huhu..

Oppss, kita skip dlu cer tu ok..hehe.. Ni nk smbg n3 cer Father's Day semlm, kan ada note 'to be continued' katakan..  Ok2, jom layan jika sudi ye..

Lps papa siap repair paip tu, rasa kesian je tgk papa, ye lah patut di hari istimewa cmtu dia relaks2 je tp kena tnjuk skill repair paip plak ekk..ahaksss.. I cakap kt dia,' Waaa pandai rupanya bt keje paip ye, blaja mana Be? Selamba papa jwb,' Kelas kemahiran hidup form 3'. Alahaii....

Bg minum Ribena dlu smbil papa rehat2 lps tu, kembali pada plan asal ada surprise utk dia. Jeng..jeng.. Tiba masanya.. I panggil hanim, cakap kt dia suh wish Happy Father's Day to Papa, then bg hadiah ni.. Taraaaa..


Semlm papa dh start pakai jam baru..


-- Pilih sndri tu ok, dh mmg nk surprise kan.. Cantik x uols?

10 comments:

SyidaMislan said...

so sweet!bagus la asben mamahanim, terima seadanya.tak macam asben kita, siap bg timeframe bila nak bg hdh kat dia.hehehehe

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

bertuahnya papa hanim! :)

mamalieyna said...

waaa dpt jam...best tuuu..lawa...kite tak kasi pape pun..cian usband kite =P

BIONIC WOMEN said...

wow..papa hanim dapat jam ler..
papa dhiya x dapat paper pun tuk fathers day sbb mama dah ciput budget..anny kitaorang 31.5...papa dapat perfume, beday 11.6..papa dpt kasut..bila time fathers day..duit mama tinggal kosong sen..hehe

Ena said...

wah.. bagusnyer.. ena tak kasi apa2 pun.. huhu.. tak pe la.. kasi hadiah doa dan kasih sayang yg tak berbelah bg jer kak.. tak tau la naper.. memg tak pernah bg prenest masa ari bapa.. nak kena buat juga la next time..

Mama Hanim said...

Syida : bg chance la sesekali nk manja2 skit..hehe..

Mama Hanim said...

Mrs Fiza: sbb mama hanim pn bertuah gak..kui3..

Mama Hanim said...

mamalieyna: huhu.. xpe2 eina, kdg2 x perlu bg apa pn, kasih sayang pn dh cukup kan..hehe..

Mama Hanim said...

Eily: x semestinya penghargaan itu diukur dgn hadiah kan..
mybe kasih sayang, perhatian isteri dh agak memadai utk suami kan.. btul x?

Mama Hanim said...

Ena: Xpe2, ada byk cara hargai org tersayang kan.. terpulang pd diri masing2..
asal org2 kesayangan ena suka, itu dh cukup kan.. x semestinya dgn hadiah bagai pn..