ad ld

Thursday, August 19, 2010

Setengah Jam Lagi Buka Puasa, Sempat Ke Masak?

Salam.. Uols dh plan ke nak masak or just tunjuk2 yg org masak kt kedai hr ni? hehe.. Pepun janji sedap kan. Ok lah, ni bru nk cer n3 puasa kt blog ni, maklum lah lappy masuk 'wad' 10hari katakan..

Ni menu buka puasa semlm, simple je prepared pn dlm 30minit jerr.. Smp umah lambat gara2 hanim nk laptop baru gak dia pn..huhu.. Siap cakap, Mama dpt laptop baru, hanim pn nak jugak la papa!!! Cari punya cari, x sedar jam dh kol 6.55pm. Papa suggest terjah kfc tesco je, tp tgk2 dh full. Then decide blk masak kt umah je lah, papa tya sempat ke masak ni? Huhu, blom cuba blom tahu ok..kih3.. Smp umah 7.05pm trus mula operasi. Dan hasilnya.. Taraaaa...


Udang tomyam belasah je..


Telur dadar n udang goreng..

-- Cun2 siap hidang 7.35pm, trus baca doa buka puasa laaa...hehe..

5 comments:

zue @ annaleeya said...

mak aih... cepat tu masak... setengah jam jer... terer tu..

Ena said...

wahhhh.. dasyat u.. kalo ena kompem dah beli dah.. heheh..

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

sedapp memang sedap... tapiiiii tekak amy yg x sedap2 nih...ntah bila dapat nikmat makan @ melantak nih....:(

mrs.ecam said...

eh smpt gak siap 3 jenis lauk ek...mmg terbaekkkkkk lah...hihihihi

Adyshariz said...

ala best nya masak tuk berbuka, sempat goreng2 jer sebab balik jalan jem jer.. selamat berbuka