ad ld

Wednesday, June 23, 2010

MY 7th ANNIVERSARY

Salam.. Tgk awal Jun hari tu ramai yg celebrate anniversary kan, mmg biasanya tu kan musim cuti sekolah a.k.a musim kenduri every year. Ekceli my wedding anniversary pn Jun gak. Cuma bru skang nk bt n3 pasal cer my anniversary..huhu.. lewat btul kan, cer dh kuar musim pn.. ahakss..

Setakat ni, rasanya every year tarikh tu on hari bekerja, so xde la dpt berfoya-foya sgt dgn my hubby..huhu.. Tp yg pasti, akan ada surprise dri papa since 1st anniversary lagi. I igt lagi masa last year 2009, mula2 tu dh rasa agak moody skit coz xde reaksi pepun even wish Happy Anniversary dri papa, then mula la fikir papa ni dh lupa dh padahal bru msk 6th anniversary..sob..sob..

Masa tu dlm kol 11am kot, tetiba ada staff interkom I, ' Pn.Wani sila turun 1st floor, ada special delivery!!!!'. Maka trus msk lif, smp2 tgk ada mcm kotak kek.. Apa plak ni? Pastu bukak, ada kek siap note Happy 6th Anniversary Syg! Thanks For Everything!! - Ur Hubby.
Uhukss.. Kuar air mata on d'spot beb.. Terharu sgt.. Malu pn ada wooo, satu ofis tengok.. Kuang2.. Papa still igt rupanya, saja je nk sakat bini dia kan.. Papa, I hate u but I love u soooo muchhhh.. ahakss..

Tp this year on 7th anniversary, xde lg surprise kek cmtu.. Papa dh tukar taste agaknya, x mau bg bini makan byk kek..kui3.. Dua2 diam je on anniversary day, bt2 tak tau la konon.. I dh plan nk bt surprise dinner kt satu restoran tu mlm nti.. Saja nk test tgk mood papa..hehe..

As usual, papa dlu yg 'rasmi' hari bersejarah tu. I msk je kete, tgk2 ada ni.. Taraaa.. Ada jambangan bunga ditemani Ferrero Rochee.... Walaweh.. Berbunga bunga juga hati ku ini.. La la la... Hanim pn siap wish,' Happy Annniversary Mama Papa!!!.. - Lovely moment...


Pastu trus headed to restoran tu la.. Makan2 di hari bahagia ku..hehe..

Sayur kangkung n daging masak merah...mables..

Yang ni lagi best...

Tomyam campur - udang, sotong, ayam.. perhhh.. n last but not least, ikan masak 3 rasa.. walla..

-- Rupanya dh 7thn kahwin, cpt masa berlalu.. Uols doakan agar kami sentiasa bahagia dan kekal bersama selamanya.. Insya-Allah.. Amin...

18 comments:

ravishingpeacock said...

hepy anniversary u :)

Mama Hanim said...

tq2..

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

kak wani .. heppy 7th anniversary...:)

mamalieyna said...

waaahh saya yg baca ni pun berbunga2 rasa..terharunye dgn surprise2 cenggitu..huhu..

Happy 7th Anniversary! moga jodoh kekal berpanjangan dan bahagia selamanya..Amin...!

Mama Hanim said...

Amy: tq2..hehe..

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehe..bg chance la ambo nk jiwang skit..kui3..

Amin2.. Tq eina..

BIONIC WOMEN said...

hepi 7th anny...tahniah
suka ler u oll stil bahagia dari sek ag sampai skang...susah tau jumpa couple gini..u oll harus bangga tahap gaban..
bila hanim nak dapat adik?hehe

Mama Hanim said...

Eily: tq2..malu2 i..hehe..

kekasih awal dan akhir katakan..chewahhh..

hanim pn duk tya nk baby gak.. glurpp.. dlm proses..kui3..

baincardin said...

Lama dah Bain x buat eksperimen HDR. Jom layan HDR! ^_^

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

epy belated anniversarry dear.. moga kekal hingga hujung nyawa.. amin..

Mama Hanim said...

bain: apa tu???

Mama Hanim said...

Mimie: Amin..tq dear..

mun-e said...

wahh so suwitt.. dah 7 tahun dah. insyaAllah sampai ke akhir hayat la kan? amin. :)

Ena said...

happy anniversary ye !! moga berbahagia selamanya.. :)

GreenJade said...

owh terlepas entry nih uhhhh

hepi annivesary friend..wahhh lama gak tuh..moga bahgia aman sentosa hingga akhir hayat

Mama Hanim said...

Mun-e: Amin Amin... Tq mun-e..

Mama Hanim said...

Ena: Amin.. terima kasih ena..

Mama Hanim said...

Tinie: Tq my friend.. hehe..