ad ld

Tuesday, June 1, 2010

HARI YG DITUNGGU TELAH TIBA

Salam.. Hari ni berlangsungnya majlis Hari Pendidik kt ofis I. Byk gak la xtvt yg melibatkan para lecturer, I pn kena nyanyi tau..walaweh.. Nyanyi ramai2 ok, sekadar isi slot program je.. Hari ni juga akan ada byk sessi anugerah utk para lecturer yg undinya dibuat oleh hampir keseluruhan warga student x kira lecturer tu mengajar dia atau tidak.

Ada berbagai award la mcm Pensyarah Paling Vogue, Pensyarah Paling Cantik, Pensyarah Paling Handsome, Pensyarah Paling Sporting. Ada gak award Pensyarah Paling Garang n award yg paling tinggi dan berprestij adalah Pensyarah Paling Best. Award ni je yg akan dpt medal/tropi n special prize.

Tak tau la I ni ada rezeki ke tak utk dpt mana2 award tu cz ramai lecturer lain yg semuanya hebat2 belaka dri segi rupa paras, kualiti mengajar, pakaian mahupun budi bicara. Semuanya atas undian para student. So, amik sikap tggu n lihat je lah lps majlis tu nti. Ada rezeki dpt lah, klu x dpt pn redha je lah kan..

Ok lah uols, ni n3 autopublish.. Majlis tu smp ptg maknanya ini hari utk bersuka ria lagi..huhu..

4 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

wowiee.... bestnya jadi pendidik! asben baru ni dapat anugerah cikgu paling segak :p

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

amy tau kak wani mesti dapat anugerah lecturer plg vouge...lecturer plg langsing menawan.. auwwwwwwwww kelassss

Mama Hanim said...

Fiza: wah2..tahniah utk asben fiza..

Mama Hanim said...

Amy: alamak!!! tu pujian plg over dh tu cik amy oiii..ahaks..

by d'way, tq2..kui3..