ad ld

Tuesday, June 29, 2010

Layan KFC Di Ptg Hari

Salam.. Slmt pgi selasa uols.. Dh bekfes ke? Jom makan kfc, baki semlm ada lagi nih..hehe.. Ni nk cer cik hanim yg bt permintaan nk makan KFC plak ptg semlm. Jom layan cer jika sudi ye..

My doter hanim tu mcm biasa lah, everytime stop kt traffic light depan SP Plaza n dia tgk kfc, compem dia nak n mula la sebut dgn gaya lentok kt papa dia,' Papa, hanim nk makan kfc ..Boleh x papa? Alahai dia punya tone suara tu mmg 'menggoda' la, cuba uols klik kt SINI. Papa dia plak mmg jenis x cakap byk, just kata OK. Padahal punya lah susah ptg2 nk kena u-turn plak depan hospital lama klu nk gi Kfc Komplek Temin tu. Uhukkk... Anak punya pasal, layan je lah kan..


2-3 round gak nk cari parking tp full je, biasa lah org ramai baru dpt gaji kan. So papa decide nk take away je lah, blk makan kt umah. Seb baik hanim kata,' Ok papa, pastu kita tgk Dora dlm laptop papa ye'.


Lucu tgk gaya si montel hanim tu posing.. Senyum je bila dh dpt fevret dia kan.. Hati mama papa pn gembira tgk hanim suka tau. Tgk keletah anak kan umpama terapi diri utk ibubapa kan, btul x uols?

-- Psstttt.. Uols jgn lupa klik iklan nuff yg ada tu ekk, bleh la bt  hanim makan best slalu..kui3..

8 comments:

Nieza Ishak said...

adoiiiiiiiii ... lapo nengok kfc ...

milooooooooo 1.

Ena said...

hehehe.. bertuahnye hanim sbb papa nya sangat rajin melayan.. :)

memg seronok bile keletah yg menghibur hati.. tapi kalo datang keletah yg menyakitkan hati tu pulak? adeihhhh!! tapi tu semua asam garam.. mcm mana mak kita macam tu la kita kan kak.. :)

Mama Hanim said...

Nieza: huhu..jom2 makan..

miloo siappp!!!! tq2 my pren..

Mama Hanim said...

Ena: hanim mmg lbh suka berkepit dgn papa dia.. suka sgt layan kerenah doter dia tu..huuhu..

btul tu ena, bila kita fikir pasal anak, terus igt jasa mak ayah kita kan..

SyidaMislan said...

dah lama tak mkn kepsi.nak jugak!

milo ais satu!ooops! tak nak ais nanti moncet.yang suam je ,ok.

Mama Hanim said...

Syida: tggu apa lagi, jom2 makan..hehe..

milo bagus utk kesihatan.. order byk kali pn x pe.. service tip top punya..kih3.. tq2..

BIONIC WOMEN said...

Dhiya pun skang asyik mintak kfc jer..tapi g bli chicky meal peha ayam..xcited ler budak tu..

Mama Hanim said...

Eily: hehe..tu la kan..mmg fevret budak2..