ad ld

Monday, June 21, 2010

Hadiah Special Di Hari Bapa

Salam.. Slmt kembali ke ofis uols.. Best kan cuti, sbb tu asal 1st day mggu bru je take time skit nk 'warm up' kan..hehe.. Uols yg cikgu - cekgi tu x yah cer la, cuti sakan btul kan..huhu..jeles iiii..

Semlm Hari Bapa, compem ramai yg bt something special utk org2 tersayang kan,  suami, bapa, bapa mentua, bapa angkat n sewaktu dgnnya la.. Kami plak celebrate Hari Bapa mmg 'special'..huhu.. Nak tau nape? Ekceli masa cik hanim sdg bersonok2 main air dlm bath room, siap mulut duk wish Slmt Hari Bapa, Papa!!!, tetiba kepala paip patah..huhu.. Pressure air plak mmg laju smp abis melimpah msk bilik, kalut beb mcm nk banjir dlm umah.. Hanim pn dh start nangis2.. alahai..

Seb baik lps papa tutup stopcock then bru lah slow skit pressure air tu. Klu x, lu pikir la sndri..ahakss.. Pastu papa kata,' Xpe lah, nti papa repair jap lagi, hanim x sengaja kan'. Cool je dgn doter dia kan.. Marah la skit kt anak tu.. huhu..

Maka dgn tekunnya si papa hanim menukar kepala paip bru, makan masa gak la, mau sejam gak nk buat semua tu.. Ye la, kena clear baki paip yg patah dlm alur tu dlu, balut paip bru then pasang bla bla la la.. Oppss sori x dan plak nk snap picca pn, ada brani???? Org kalut bt keje, dia sebok nk klik2..Saja je kan..

-- To be continued.. hehe..

10 comments:

SyidaMislan said...

so, hadiahnye stopcock ke? dah 3 kali baca n3, tp tak jumpa hadiah fathers day ni...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam....

tak jadik ke mama hanim buat tuh??? cara dia sama je kalau mama hnim buat link ke page.. cuma url tuh tukar mama hanim nyer url blogspor.. tak pun yang mana mama hanin linkkan tuh tukar kat blog tuh yang html code tuh.... dari situ leh tgk ngan jelas...

tak pun copy je mimie nyer link tuh... paste kat awak nyer page blogspot tuh n tukar ke html nyer sources tuh.... haaaa


klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...

Nieza Ishak said...

hahahah

betul2 suprise dr hanim

A D I A said...

hadiah hari bapa : hampir banjir satu rumah :)

Ena said...

alahai..

ingtakan dah jumpe jawapannya hadiahnye.. heheh

Mama Hanim said...

Syida: hehe.. citer blom abis tu..kui3..

Mama Hanim said...

mimie: ok2, akan cuba pasni..tq ye dear..hehe..

Mama Hanim said...

Nieza: hehe..

Mama Hanim said...

Adia: kui3.. citer next n3 kot..ahaksss..

Mama Hanim said...

Ena: jgn marah ye ena..hehe..