ad ld

Monday, June 14, 2010

KANTOI ADA SKANDAL GARA2 PIALA DUNIA

Salam.. Compem ramai kaum Adam yg ngantuk di tpt keje hari ni kan.. Ye la ada 3 games World Cup semlm katakan..huhu.. I pn ngantuk gak ni tp bkn cz layan WC tu, cuma terkezut bgn bila h/phone hubby ringing kol 3.45am.. Suspen btul igt ada awek mana yg cll ntah, sbb masa bangun tu tgk hubby jwb call slow2 je, ala2 bisik cmtu..uhuks.. Apa kes!!!

Mana x terkejut  tetiba je bunyi hp cmtu, dh la tido pn kt sofa je konon nk teman laki tgk WC Germany - Australia kan. ( hubby je yg tgk tv, tp I plak tv yg tgk ) huhu.. Maka bangun la 'isteri mithali' ni tya si suami,' Sapo tu Be call masa ni? Ada emergency ke? ( klo ye pn suspek something, ayat bini kena still cover ok) kui3..

Terkejut gak hubby kna tya cmtu, trus dia bt loudspeaker, then dengar lah suara di hujung talian sana,' Aku ngantuk giler dh ni, esk mybe msk ofis lewat skit, tp masa meeting compem aku ada. Kau xpe la, kt ofis bleh tido ada bilik..'
Alahai..suara jantan rupanya..Fuhhh legaaaa den.. Ofismate papa la tu, suka hati dia je kan nk gi keje lmbt, mentang2 la site office tu x guna punch card.

Pastu papa tya I, berbaloi x Syg teman Abe tgk bola mlm ni? bleh tau ada 'skandal' kan..
- Huhu.. sgt 'pedih' itu ayat daaaa..

--> Hubby kata game tu best, Jerman scored 4 gol wooo.. Tp bagi I, lagi best tido sbb tu 10minit pertama je tgk, pastu...Zzzzzzzzz dgn automatik... sedar2 game dh 2nd half..huhu..

12 comments:

Adlina Husaini said...

wah baekk punya..siap buka loud speaker hihi

Kancilbiru said...

hairan macam mana la org laki ni sanggup bersengkang mata tgk bola..tp kalau anak nak susu tak sanggup pulak..ekeke

Mama Hanim said...

Adlina: cara senang kan, x yah cakap byk trus bg bini dengar je..huhu..

Mama Hanim said...

Niza: kih3..btul tu..

Tp seb baik papa hanim slalu bgn bt susu utk hanim, sbb tu la bini dia pn xleh berkira teman tgk bola mlm2 buta..wakaka..

TuYa said...

salam kak..
hehehheeheheh..scandal sangat la tu kan..
Tuya tgk game malam td,best..

Mama Hanim said...

Tuya: salam tuya.. hehe.. tau xpe..

mmg best bila ada byk gol kan tuya..

GreenJade said...

memula tuh suspen jek..pastu tegolek2 tgelak2 ..cesss!!! :p

Mama Hanim said...

Tinie: ahaksss..terkena sudah..huhu..

mamalieyna said...

hahaha...baeek punya skandal sudah bocor eh..=P..

Mama Hanim said...

mamalieyna: hehe... tau xpe.. kih3..

Ena said...

nasib baik la asben ena tu layan WC tu kejap jer.. bila mata dier dah ngantuk memg otomatik la dier p tutup.. ena memg tak pernah teman pun.. hua hua hua.. tak kose la.. tido lagi best.. hampeh kan ena..

nasib baik sore jantan kan! kalo tak???? hahahah

Uruchimaru @ kf said...

bhhahaha..adeh lucu jga hubby mama hanim ekk!