ad ld

Monday, June 14, 2010

HATI KU BERLAGU RIANG

Salam.. Hati ku berbunga riang di kala mndpt tahu family ku tercinta nun jauh di kg nk dtg kedah smentara baki cuti skolah masih ada 3-4hari lg ni. Fuhhh panjang giler ayat..huhu.. Sape yg x suka kan bila family nk dtg cmtu.

Hanim pn mesti suka, dpt jmp n bermain2 dgn org2 kesayangannya. Mesti meriah lah dgn gelak tawa dorg layan keletah hanim. Pasni kena fikir plan apa utk dorg habiskan masa 3-4hari tu, ye lah  mcm nk makan apa, nk bw gi mana kena atur siap2 la kan..

Baru sebulan x balik kg tp dh rasa mcm lama je..huhu.. Hanim plak mmg tiap2 hari call nk cakap dgn tokma n tokbah, pastu mula la nangis cakap nk blk kg!!! nk blk kg!!! Uhuks..sedih gak bila tgk hanim nangis..

Family dtg juga maknanya akan refill lah segala jeruk, buah2 n makanan yg sewaktu dgnnya dri kg. Perhh.. best gak ni.. I like it...kui3..

Ok lah uols, got to go.. Jumpa lagi ye..

2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

wah meriahlah nnti suasana dlm umah nnti kan mama hanim !

Mamamya said...

wahhhh....mmg best sgt2..bila family or sdra mara nak dtg....esok pun mak sdra nak dtg umah lia...dah buat list apa menu nak jamu dia org makan...kompom riuh 1 umah....;D