ad ld

Monday, June 14, 2010

SAIFUL APEK DITAHAN POSITIF DADAH

Salam.. Morning uols, dh bekfes? Dh layan paper ke? Mesti ada yg perasan pasal kes artis kena cekup polis tu kan. Kes dadah lagi, mula2 tgk Buletin 1.30 semlm x tau lg sape coz t.v just mention 'pelawak terkenal'. Then tgk Buletin Utama mlm td pn still x sebut nama n picca pn 'sensored'.

Tp this morning agak terkezut bila tgk paper rupanya Saiful Apek yg kena tahan polis tu. Bukan apa, rasanya dia rekod bersih b4 this. Pepun, tgk je lah apa lanjutan kes tu pasni kan.

– Pelakon komedi, Saiful Apek atau Mohd. Saifulazam Mohammad Yusoff, 41, bersama lima rakannya termasuk seorang wanita ditahan dalam serbuan yang menemui 40 gram dadah jenis ganja di sebuah apartmen di PJS 7, Sunway, dekat sini malam tadi.


Dalam serbuan kira-kira pukul 10 malam oleh sepasukan anggota dari Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Subang Jaya itu, dadah tersebut ditemui di dalam rumah terbabit.

Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Zainal Rashid Abu Bakar ketika dihubungi hari ini mengesahkan perkara itu.

Uols nk layan cer tu, baca SINI ok. Tq uols..

15 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salammm

ayoooooo yooo perlu kah amik benda haram itu.. adusss...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

salam

aah jelas semlam nmpk dia..
napa link akak bg tu tak dpt pon..

mamalieyna said...

aduuuhai..mcm2 artis ni..tapi time buletin 1.30 tu..eina mmg dok agak mesti apek..huhu..sekali betul daa..

Ena said...

ena tak tgk pun buletin tu.. huuh.. so, bagus la ada n3 camni.. baru tau nie.. mcm2 hal la dorg nie..

SyidaMislan said...

kenapa kalau artis je mesti ada kaitan dengan ganja, dadah etc? pakej ke semua tu?hmmmm...i dont understand...

~ain said...

kami laki bini duk ingatkan si yasin tu dah.. hish hish hish.. bendalah ni merosakan masa depan je.. kaya kejap. pastu haaaaaaa...

Mama Hanim said...

mimie: bak kata nujum pak belalang,' Ntah la belalang, bapak pn x tahu..'
kih3..

Mama Hanim said...

Fiza: tu la kan..

Errr, test td ok je link tu..sori hehe..

Mama Hanim said...

mamalieyna: eina ada sixth sense tu..hehe..

Mama Hanim said...

Ena: dunia artis.. mcm2 ada kan..

Mama Hanim said...

Syida: btul3.. dh mcm pakej je kan..huhu..

Mama Hanim said...

ain: tu la pasal.. kenapa perlu jd cmtu kan..

GreenJade said...

artis vs dadah

artis = dadah

dadah = artis

haihhh x abes2..x serik2 belajar dr kesilapan artis lain...iskhh3

Mama Hanim said...

Tinie: tu la kan... nape perlu jd cmtu..

Uruchimaru @ kf said...

aduh sorg lagi kantoi!